Currently Browsing: bersama

Belanja Sampai Beribu Akhirnya Putus! 3 Kategori Wanita Ini Tak Boleh Ajak ‘Dating’

Bila buka je media sosial pasti akan ada cerita-cerita menarik yang mampu membuat kan anda tertarik baca tambah lagi kalau bab bercinta atau hubungan orang. Haa dengar cerita baru-baru ni tular seorang lelaki yang berkongsi kisah tentang teman wanitanya yang mendapat perhatian ramai pengguna Facebook kerana ramai yang rasa tindakan dan perangai wanita tersebut memang tak masuk akal! 

CONTINUE READING

Buat Si Ibu Ini Tip Banyakkan Susu Badan Tanpa ‘Milk Booster’

Pengalaman menyusukan anak, memang satu pengalaman yang amat berharga buat si ibu. Hampir semua ibu di dunia mempunyai impian untuk menyusukan si kecil dengan susu badan selama yang mungkin. Pada zaman kini, mungkin terlalu banyak lambakan produk iaitu milk booster atau supplement dimana memberi harapan kepada si ibu bagi memberbanyakkan susu badan secara semula jadi.

CONTINUE READING

Penting Tau! Rekod Momen Dan Gambar Bersama Pasangan Sebagai Kenangan

Alahai siapa yang pernah kena macam ni, biasalah kalau tengah dating dengan pasangan atau bersama dengan hubby sendiri setiap momen indah tu mesti anda akan ingin rekod dan mengambil gambar agar boleh dilihat semula. Tapi Donna faham tak semua pasangan yang sukakannya, jadi bertabah la ye! 

CONTINUE READING

Hilang Dara Ketika Berusia 15 Tahun, Wanita Ini Ketagihan Hubungan Intim Setiap Hari

Rebecca seorang wanita yang berasal dari Tadcaster Yorkshire mula ketagihan seks seawal usia 20 an, menurutnya setiap kali bangun sahaja daripada tidur keinginannya untuk melakukan seks semakin meningkat seakan-akan seperti kaum lelaki. Kebiasaanya, wanita yang sudah melahirkan anak nafsu seks akan menurun. Namun tidak bagi ibu kepada dua orang anak ini, kerana dia mengalami ketagihan yang melampau. 

CONTINUE READING

“Mira Filzah Datang Dengan Zizan Ke?” – Netizen Terhibur Dengan Soalan Kak Lina, Kan Dah Kena Balik!

Haa, baru je lepas selesai debaran malam kemuncak ABPH ke-32  kali ni apa pula cerita antara Mira Filzah dan Zizan Razak? Dengar cerita datang sama-sama hiks, betul ke? Tanpa Elly Mazlien sebagai Kak Lina Pom Pom memang sunyi dibuatnya malam anugerah berprestij tu, tapi kali ini digandingkan pula bersama Datuk AC Mizal fuhh memang wow kerana dua-dua mempunyai celoteh yang tersendiri.

CONTINUE READING

Suami Wajib Cuba! Ini Tip ‘Foreplay’ Untuk Gembirakan Pasangan Ketika Bersama

Sentuh, cium dan bersembang sebelum melakukan hubungan intim adalah salah satu perkara penting yang perlu suami lakukan terhadap isteri supaya dapat mempercepatkan klimaks pasangan. Haa lakukannya dengan betul, jangan terburu-buru agar anda dan pasangan sentiasa berada dalam keadaan mood yang baik dan lebih relax. 

CONTINUE READING
Donna