Currently Browsing: berkerjaya

Malu Celah Ketiak Hitam? Cuba Ikut Penjagaan Pelakon Jelita Ni

Malulah kalau suami atau kawan nampak bila kita angkat tangan. Belum lagi kalau tak potong bulu ketiak yang kerinting tu. Bau tu, Ya Rabbi, memang tak dapat nak bayangkan! Hm, habistu nak buat macam mana ni? Kalau potong bulu ketiak, nampak kulit ketiak hitam. Tak potong bulu, nampak geli pulak.

CONTINUE READING

Tegang & Gebu! Jom Sertai Peraduan Rawatan Wajah Donna!

Perasan tak makin umur kita berusia, pipi wajah makin kendur atau jatuh. Bukan tu je, kedutan pada wajah pun mula jelas kelihatan, alahai! Suami kat sebelah pula maintain handsome, nanti orang kata kita ni mak suami kita pula. Tak nak! Tak nak! Tak nak!

CONTINUE READING

‘Trick’ Wanita Umur 30 Ke Atas Untuk Ada Bentuk Peha Persis Anak Dara!

Kadang-kala tu kita sendiri tak sanggup nak tengok peha sendiri. Hm, bila fikir balik dalam mimpi je lah nak dapatkan peha macam anak dara balik, alahai… kesian sangat bunyinya tu. Mulai saat ni, mimpi anda tu mungkin jadi kenyataan kalau anda ikut perkongsian tip dari salah seorang pengguna twitter yang menggunakan nama samaran BabyBurnAngels. 

CONTINUE READING

Pengorbanan Seorang Ibu, Dia Fadila Cedera Kaki Ketika Menguruskan Anak

Penyanyi Dia Fadila mengalami kecederaan pada kaki, selepas dilaporkan terjatuh semalam. Dia atau nama sebenarnya Nur Fadila Abu Bakar, berkata ketika kejadian, dia dalam keadaan terburu-buru untuk menghantar anaknya ke sekolah. Penyanyi berusia 35 tahun itu turut memuat naik gambar balutan di kakinya menerusi laman instagram miliknya. Sumber: instagram Dia Fadila  Kapsyen pada posting tersebut […]

CONTINUE READING
Donna