Currently Browsing: ayam goreng

Resipi Ayam ‘Crispy’ Krap Krup Krap Paling Asyik!

Sebenarnya, kalau nak dapatkan rasa dan tekstur makanan yang sedap bukan menggunakan bahan yang mahal tapi sebenarnya menggunakan kesabaran dan kreativiti untuk jadikan satu hidangan itu sedap. Siapa yang selalu jadikan dapur tempat ‘mainan’ mereka pasti tahu mix and match bahan masakan. Jangan ingat pakaian je boleh mix and match ye! Masakan pun boleh. So, jom kami tunjukkan hidangan ayam goreng rare.

CONTINUE READING

Urgh! Sekali Makan Nak lagi, Ini Senarai Ayam Yang Menjadi Tumpuan!

Kalau kita tengok orang yang gemar makan makanan pedas ni fuh! Kita yang tengok ni pun takut. Lagi pedas, lagi berselera mereka makan. Peluh menitis dari dahi pun dah tak kisah. Silap-silap kita yang tak lapar ni pun, terus rasa lapar balik, alahai!

CONTINUE READING
Donna