Currently Browsing: asmara

Suami Lebih ‘Tegang’ Sebelum Beraksi Jika Isteri Pandai Lakukan Teknik Ini!

Perbuatan oral seks terhadap suami atau lebih mudah difahami sebagai 'blowjob' merupakan teknik di atas katil yang pastinya mampu membuatkan suami lebih ghairah dan bersedia untuk menikmati tubuh anda. Bukan itu sahaja, dengan cara ini pasangan anda berada di  tahap maksimum untuk bersetubuh dengan lebih mesra. 

CONTINUE READING

Pakai Alatan Ini Ketika Hubungan Intim Terbukti Lebih Nikmat!

Tahu tak apa itu sex toy? Jika anda dan suami pernah menonton movie antarabangsa seperti Fifty Shades of Grey , mungkin ia tidak menjadi satu kejutan malah ia akan membuatkan anda dan pasangan semakin berasa ghairah untuk melakukan aktiviti di atas katil bersama. 

CONTINUE READING

Meramas Manja Di Awal Pagi? Tiada Suami Yang Akan Menolak Kejutan Ini

Well it's normal! Pernah tak anda terlihat pasangan tua yang masih bermesra sehingga kini, pasti ada rahsia disebaliknya betul tak? Sebenarnya tiada rahsia pun, cuma anda atau pasangan kena berusaha untuk beri kejutan dalam apa jua cara bagi mengembalikan kehangatan ketika bersama. Baru lah rumahtangga tak goyah dan dapat perhatian sepenuhnya! Nak tahu macam mana caranya, jom lihat perkongsian di bawah. 

CONTINUE READING

Mampu Ke Nak Berlaku Adil? Jangan Mimpi Nak Beristeri Lebih Daripada Satu

Haih bila bercakap saja tentang beristeri dua mesti ramai suami yang teruja, tambah lagi di Malaysia ni kebanyakan para lelaki memang menyokong apabila bab berpoligami. Memang tak dapat dinafikan membina sebuah perkahwinan adalah satu niat yang baik untuk memperbanyakkan lagi keturunan dan zuriat, namun ramai lelaki memandang ringan apabila masuk bab hukum adil dalam berpoligami. 

CONTINUE READING

Isteri Malu Nak Cakap? Tapi Mungkin Ini Posisi ‘Favourite’ Wanita Yang Suami Patut Tahu

Nak tunggu isteri cakap, confirm mereka malu! Okay, why not anda cuba posisi ini dan mungkin ia akan jadi favourite position mereka semasa melakukan hubungan intim. Untuk pengetahuan anda, Men's Health telah membuat satu tinjauan yang dilakukan hampir 1100 orang wanita memberitahu bahawa posisi ini yang mereka suka dalam diam. 

CONTINUE READING

Isteri Bantu Suami Besarkan Zakar Tanpa Bantuan Ubat Atau Kaedah Yang Berbahaya

Hey guys! Jangan mudah percaya dan tak semestinya berfungsi seperti apa yang disiarkan. Nak cuba dengan cara paling selamat ? Jom Donna kongsikan 5 kaedah mudah dan isteri pun boleh bantu dimana ianya lebih tradisional yang telah diamalkan sejak turun-temurun, bukan sahaja mudah tetapi ia tidak berbahaya dan memberi kesan pada tubuh badan. 

CONTINUE READING
Donna