Currently Browsing: artis hollywood

Fasih Baca Ayat Kursi, Rupanya Penyanyi Amerika Ini Mualaf

Apa yang membuatkan kami tertarik membincangkan tentang Jennifer bukan tentang lagu barunya tapi kebolehannya membaca Ayat Kursi dengan lancar. Baguslah, menggunakan kelebihan sebaik yang mungkin.

CONTINUE READING

Potongan Rambut ‘Boy Cut’ Artis Hollywood Yang Seksi

Kita ni mana ada masa nak fefilling macam anak dara dulu. Banyak kerja rumah nak kena settle kan, lagi-lagi bila dah berumah tangga ni. Salah satu cara nak memudahkan diri kita jaga rambut adalah menggayakan rambut dengan potongan pendek.

CONTINUE READING

Jual Make-Up Laris, Sekarang Rihanna Jual Cermin Mata Pula

Pada September 2017 dia telah memperkenalkan produk solekan berjenama Fenty Beauty yang dkhaskan untuk wanita berkulit gelap. Kiranya, dia penyelamat gadis bertona kulit gelap untuk mudah mencari barangan solek. Kalau dah nama usahawan berjaya tu, mereka takkan berhenti di situ saja. Pasti ada saja produk baru dikeluarkan lebih-lebih lagi bila jualan produk pertamanya menjadi ‘barang panas’ di pasaran. 

CONTINUE READING

Berusia 45 Tahun, Victoria Beckham Buktikan Usia Bukan Penghalang Untuk Berfesyen

Siapa kata usia adalah penghalang untuk berfesyen? Boleh je sebenarnya kalau kreatif dan berfesyen ala-ala idola kita. Di Malaysia, kita ada Neelofa sebagai ikon fesyen muslimah. Walaupun baru-baru ni kecoh dengan insiden fesyennya di Itali, namun biasalah tu..siapalah kita nak judge kan? Githuhhh! Hiks!

CONTINUE READING

Sambut Hari Lahir Di Miami, Priyanka Chopra Cantik Persis Anak Dara Walau Usia Sudah…

Apa yang menarik perhatian kami adalah penampilan Priyanka pada majlis tersebut kelihatan sangat cantik dengan dress pendek merah hati, lengan panjang ditaburi dengan sequin penuh di atas fabrik dan belahan di bahagian dada. Fuh! Macam anak dara.

CONTINUE READING

Beyonce Artis Hollywood Termahal Di Dunia?

Dwayne Johnson, Robert Downey Jr, Will Smith, Brad Pit dan ramai lagi barisan nama artis Hollywood yang terkenal di seluruh dunia sehinggakan gaji mereka mencecah belasan dan puluhan juta USD. Wah! Dengan bakat lakonan je dah boleh jadi kaya-raya.

CONTINUE READING
Donna