Currently Browsing: alatan

Rajin Masak Tapi Malas Kemas Dapur? Baca Trik Ni Untuk Penyelesaian

Percaya tak ramai diantara kita yang rajin masak tapi malas kemas dapur? Haa bab mengemas dapur ni memang 'liat' sikit nak buat tambah lagi jika anda selesai memasak untuk hidangan yang banyak. Setiap ruang dalam kediaman anda, semestinya mempunyai susun atur yang tersendiri tidak kira sama di ruang tamu atau pun dapur. 

CONTINUE READING

Pakai Alatan Ini Ketika Hubungan Intim Terbukti Lebih Nikmat!

Tahu tak apa itu sex toy? Jika anda dan suami pernah menonton movie antarabangsa seperti Fifty Shades of Grey , mungkin ia tidak menjadi satu kejutan malah ia akan membuatkan anda dan pasangan semakin berasa ghairah untuk melakukan aktiviti di atas katil bersama. 

CONTINUE READING

Pelik Dan Geli! Kalau Sekarang Pakai Kondom, Tapi Orang Dulu-Dulu Pakai Cara Ni Elak Hamil

Kalau sekarang ni pergi je mana-mana kedai, pasti mudah untuk anda dapatkan alat pencegah kehamilan. Tapi pernah tak anda terfikir macam mana orang dulu-dulu untuk merancang keluarga? Mungkin sekarang bukan hanya kondom, tetapi anda juga boleh melakukan temujanji dengan doktor untuk dapatkan suntikan, IUCD dan ubat pil yang berkesan. 

CONTINUE READING
Donna