(SURVEY) Jom Kenali Bakal Pasangan Anda Dengan Soalan Tak ‘Klise’ Ini

Ada bermacam cara yang kita boleh lakukan untuk lebih mengenali pasangan kita. Semakin kita kenal dia, semakin kita sayang. Dan, tahukah anda, sebenarnya kita boleh tahu karakter seseorang itu berdasarkan kepada soalan tentang kecenderungan dia memilih gaya hidup? 

Untuk membantu anda, kami ada sediakan beberapa soalan survey yang anda boleh tanyakan kepada bakal pasangan anda supaya bolehlah anda bayangkan bagaimana hidup di hari muka bersamanya. Alang-alang tu, apa kata anda jawab sekali soalan survey ni, untuk kami kenal diri anda.

Mari kita mulakan!

Hanya 5 minit sahaja kami perlukan untuk anda menjawab survey ini dan rebut peluang untuk menangi realme Buds Air Neo dan realme Watch

Create your own user feedback survey

Tahniah! Anda berjaya menjadi sebahagian daripada survey untuk kami mengenali anda!

via GIPHY

 

Lepas jawab beberapa soalan yang kami beri ini, boleh juga anda tanyakan soalan sama kepada pasangan agar dapat tengok kecenderungan minat bakal pasangan anda. Terima kasih girls kerana sudi meluangkan masa untuk menjawab survey ni. Tahu tak anda dah membantu kami untuk mendapatkan pandangan lebih jelas tentang pengguna digital platform Media Prima untuk tahun ini.

Tags: , , , ,
Previous Post Next Post

Comments

    • Gabie
    • 1 August 2020
    Reply

    Komen?

    • Kamal
    • 2 August 2020
    Reply
    • Nur khairun nisa
    • 7 August 2020
    Reply

    MacaM mana nak tahu lelaki tu sayang kita

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna