Suami Wajib Cuba! Ini Tip ‘Foreplay’ Untuk Gembirakan Pasangan Ketika Bersama

Sentuh, cium dan bersembang sebelum melakukan hubungan intim adalah salah satu perkara penting yang perlu suami lakukan terhadap isteri supaya dapat mempercepatkan klimaks pasangan. Haa lakukannya dengan betul, jangan terburu-buru agar anda dan pasangan sentiasa berada dalam keadaan mood yang baik dan lebih relax.

To all husband out there, take note ya! Sebelum anda melakukan penetrasi atau tusukan zakar kepada isteri, apa kata anda cuba tip ‘foreplay’ ini supaya si isteri lebih gembira dan tenang untuk melayari malam yang hangat ketika bersama.

The Precoital Massage 

Nak bersenam atas katil pun mesti kena ada sesi warm up tau! Dalam bab ni si suami kena lah main peranan untuk memulakan ia dengan mengurut secara lembut dari kaki sehingga ke peha isteri dan turun semula sampai ke buku lali.

Related image

Sumber: kobieta

Teknik Figure-8 

Pernah dengar tak teknik figure-8 tongue? Kalau ditanya pada si suami memang ramai yang bersetuju bahawa teknik ini mampu membuatkan isteri anda gembira kerana mereka akan mencapai tahap klimaks yang sangat memuaskan. Kalau sebelum ni Donna dah kongsikan pada anda semua tentang bagaimana nak puaskan isteri dengan teknik fingering, bagi yang belum baca anda boleh klik di sini:

 Nak Isteri Puas Suami Kena Tahu Teknik &Fingering& Yang Tepat . 

Untuk lebih ekstrem, para suami boleh menggunakan lidah untuk merangsang klitoris atau bahagian sensitif isteri dengan cara menjilat seperti bentuk lapan.

Related image

Sumber: healthline

Fokus Pada Kualiti Bukan Kuantiti 

Menurut Michael Perry pakar terapi seks di California, jika suami mahu meningkatkan tahap kualiti ketika bersama dengan pasangan dan tidak mahu si isteri merungut tentang ketidakpuasan mereka perlu membuat pergerakan secara perlahan dan mengikut langkah yang teratur. Ini kerana isteri akan dapat rasa setiap sentuhan yang anda lakukan satu demi satu.

“When a man is loving what he’s doing, it’s going to show through and turn her on, too” 

Haa jadi lepas ni para suami boleh la pratikkan 3 tip mudah seperti di atas, mungkin ia boleh membantu anda dan pasangan untuk menaikkan rasa ghairah dan menghangatkan lagi aktiviti malam anda. Semoga bermanfaat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumber: menshealth

 

 

Tags: , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna