Suami Lebih ‘Tegang’ Sebelum Beraksi Jika Isteri Pandai Lakukan Teknik Ini!

Teknik oral seks yang tepat mampu membuatkan si dia gila bayang!

Walaupun ada sesetengah di antara anda yang berasa tidak senang dengan perbuatan menghisap zakar suami, namun ianya adalah salah satu cara terbaik yang mampu membuatkan mereka menjadi ‘ketagih’ dan gila bayang.

Aksi ini terhadap suami atau lebih mudah difahami sebagai ‘blowjob’ merupakan teknik di atas katil yang pastinya mampu membuatkan suami lebih ghairah dan bersedia untuk menikmati tubuh anda. Bukan itu sahaja, dengan cara ini pasangan anda berada di  tahap maksimum untuk bersetubuh dengan lebih mesra.

Mungkin ramai yang menganggap apabila melakukan hubungan intim suami lebih bersedia dan yakin, namun hakikatnya mereka juga sama seperti anda dan tidak mampu untuk menghilangkan perasaan gementar tersebut. Kes ini menyebabkan ada suami yang tidak mampu mencapai klimaks melalui penetrasi kerana tidak keras sepenuhnya sebelum masukkan ke dalam vagina.

Related image

Sumber: cosmopolitan 

Pentingkan Aspek Kebersihan

Sebelum anda menghisap zakar suami, perkara pertama yang perlu dititikberatkan adalah aspek kebersihan. Bersihkan diri dan kemaluan terlebih dahulu sebelum menikmati hubungan intim. Gunakan pembersih seperti sabun atau gel mandian di bahagian kawasan kemaluan suami agar memastikan ia benar-benar bersih dan wangi.

Ikut Turutan

Jangan tangkap muat je anda perlu lakukan mengikut urutan iaitu menjilat, mengulum dan menghisap zakar tambah lagi bagi anda yang tidak biasa melakukannya. Elakkan untuk terus gelojoh hinggap ke zakar suami.

Image result for eat banana

Sumber: healthhub

Posisi Yang Betul

  • Suami baring dan anda perlahan-lahan meletakkan bibir di kemaluan suami.
  • Suami berdiri dan anda melutut di hadapan suami.
  • Posisi 69, suami berbaring dan anda berada di atas agar suami dapat melakukan tugas dengan baik.

Mulakan Dengan Menjilat

Gerakan tangan anda ke hadapan dan belakang secara perlahan, sehingga ia tegang. Seterusnya jilat zakar suami dengan penuh lembut dan bernafsu.

Mengulum Zakar

Buka sedikit mula lalu kepamkan bibir dan masukkan kepala zakar suami ke dalam mulut. Jangan mengulum zakar suami dengan gigi kerana akan menyebabkan kesakitan kepada suami.

Menghisap Zakar

Ramai isteri melakukan kesilapan dengan memasukkan mulut sehingga ke dalam dan menyebabkan mereka berasa mual dan ingin muntah. Anda boleh menyedut zakar sambil memegang buah zakar suami ketika menghisap.

Cara ini penting sekiranya anda tidak dapat bersama suami akibat datang bulan, setidaknya ia boleh menggantikan dengan merangsang mereka.

 

 

Untuk artikel lebih menarik, anda boleh klik link di sini :

Isteri Malu Nak Cakap? Tapi Mungkin Ini Posisi Favourite Wanita Yang Suami Patut Tahu

 

 

 

 

 

Sumber: aseanparent

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna