Suami ‘Alert’ Jangan Letak 3 Benda Ini Pada Faraj Wanita

Buat suami isteri, saat yang paling indah mesti ketika bersama di atas katil kan? Mungkin ada di antara pasangan anda yang ingin cuba membuat kelainan dengan mengubah posisi semasa melakukan hubungan seksual dan meletakkan makanan pada bahagian intim anda untuk lebih rasa kenikmatan. Bagi yang tidak pernah melakukannya, mesti anda tertanya-tanya boleh ke letakkan sesuatu pada faraj wanita, mesti bahaya!

Sumber: Female

Untuk wanita, penting untuk anda memahami bahawa faraj wanita mempunyai bakteria yang baik untuk melawan sebarang jangkitan yang berlaku. Sebab itu, anda disarankan untuk tidak menggunakan sebarang sabun pencuci wanita kerana vagina mampu melincir dan mencuci dengan sendiri.

Image result for food on vagina

Sumber: glamour

Ambil minyak masak sebagai pelincir, ‘oh no’! Pesan pada suami anda, jangan guna minyak masak pula, kerana menurut Dr Dardik dari New York, vagina sudah mempunyai keseimbangan ph yang tidak boleh diganggu jadi jika anda dan pasangan mahu menggunakan minyak gunakan minyak badam atau minyak zaitun. Bagi pasangan yang menggunakan whipped cream, sila batalkan niat anda! Walaupun hanya letak pada permukaan vagina, tetapi ia boleh mendatangkan kesan yang buruk.

Image result for food on vagina

Nak hangatkan lagi seks oral dengan meletakkan gula? Anda harus ingat, gula itu bersifat halus dan ia benda asing yang sukar untuk dikeluarkan pada vagina. Walaupun anda dan pasangan enjoy melakukannya, tapi berbaloi ke jika isteri terkena jangkitan? Sudah tentu hubungan intim mampu mengeratkan lagi hubungan pasangan, tapi kalau nak cuba sesuatu yang baru pastikan ia selamat okay!

 

 

 

Sumber: asianparent

Tags: , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna