Siapa Kata Mak-Mak Tak Layan Kpop, Sambil Kemas Rumah Layan Lagu Ni Memang Asyik!

Masih ingat video tular yang mendapat perhatian ramai, iaitu apabila ada seorang mak cik merakam nyanyian lagu korea ketika sedang memandu?

Haa jangan main-main, zaman sekarang ni bukan anak muda je yang layan Kpop okay, tapi mak-mak di luar sana pun sama minat jugak tau. Orang kata muzik tidak mengenal usia githew…

Biasalah kehidupan sebagai seorang suri rumah tidak selalunya indah. Kadang-kala anda akan melalui hari-hari sukar kerana banyak perkara yang perlu diselesaikan seperti  mengemas barang-barang, uruskan hal anak lepas tu melayan suami lagi. Jadi apa kata sambil anda membuat kerja rumah, anda pasang sekali lagu Kpop ni untuk kurangkan stres dan tekanan. Boost up your energy women! 

Khas untuk anda yang tengah nak ambil mood menyapu sampah, mop lantai boleh berdansa dengan rentak ini:

  • BTS- Safe Me 

  • BTS- Blood, Sweat & Tears 

  • BTS- Not Today 

  • BTS- Spring Day 

  • BTS- DNA

  • BTS- Fake Love

  • BTS-Boy With Luv 

Haa cuba anda try pasang 10 lagu ni masa tengah sibuk buat kerja rumah, confirm bertenaga dan cepat je kerja siap. Eh, nampak dah tergoyang-goyang kepala tu, enjoy letew…Anda perasan tak semua senarai lagu ini adalah daripada kumpulan popular BTS! 

Menariknya, kumpulan ini pernah menduduki tangga pertama carta muzik Billboard 200 menerusi jualan album, muat turun lagu dan penstriman. Khas untuk peminat setia BTS, anda boleh dapatkan BTS Billboard Magazine Limited Edition Pack secara eksklusif di Superdeals hanya dengan harga RM 288 sahaja dan anda boleh menggunakan promo kod ini: DONNABTS10 untuk diskaun tambahan sebanyak RM10. Jangan risau sebab penghantaran adalah percuma!

Cepat tau nanti terlepas sebab cuma ada 10 ribu print sahaja. Anda boleh pre-order bermula sekarang di Superdeals untuk harga eksklusif ini sebelum 5 November. . Nak cepat, klik di sini.  

 

 

 

 

Tags: , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna