“Sesiapa Tolong Lofa!” – Fesyen Neelofa Dikatakan Semakin Pelik?

Usah kenalkan siapa Neelofa, Donna yakin semua orang sudah mengenali pelakon berusia 31 ini yang namanya semakin naik di seluruh negara. Menjadi duta pelbagai produk yang terkenal di negara luar, menjadi ikon fesyen untuk semua wanita berhijab, memiliki bakat yang hebat dalam bidang pengacaraan dan lakonan.

Kepada yang mengikuti Neelofa di media sosial, pasti mengetahui kini dia sedang berada di luar negara atas urusan kerja. Namun, perbualan hangat tentang dirinya dalam kalangan netizen timbul apabila dia memuat naik beberapa keping gambar ketika keberadaannya di Shanghai.

Gambar tersebut menunjukkan pakaian Neelofa yang digayakan dari jenama terkemuka iaitu Gucci untuk koleksi pakaian musim panas tahun 2019.

Antara video ketika di Shanghai…

Biasalah, bila dah nama dikenali ramai, tidak hairanlah segala gerak-geri dan cara pemakaian diperhatikan, kemudian dikritik. Kritikan hebat dari netizen kalah pedihnya ditoreh sebilah pedang. Antara komen yang diberikan oleh netizen adalah meminta pertolongan seseorang kerana fesyennya dilihat terlalu pelik.

Tolong, siapa-siapa bantu Neelofa!

 

Tak pernah tak cantik!

Tapi, ada juga yang memuji fesyen Neelofa sudah berada di tahap antarabangsa.

Kalau aku pakai, confirm kena tendang! 

Haa.. Apa kata korang? Bagi Donna keyakinan tu penting. Be different and people will spot on you! Mungkin ini dikatakan sebagai ‘high fashion‘.Gitchew!

 

 

 

 

 

 

 

Sumber: ig neelofa

Tags: , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna