Senang Je! Posisi Ini Menjadikan Malam Anda Bersama Suami Semakin ‘Panas’

Hari dah mula gelap badan pun semakin letih jadi waktu itulah masa yang sesuai untuk anda dan pasangan beristirehat setelah seharian penat bekerja. Sebelum anda buat keputusan untuk tidur apa kata anda cuba posisi ini dengan suami untuk cetuskan aksi hangat yang lebih romantik.

Posisi tidur ni memainkan peranan penting tau, tidak kira anda adalah pasangan baru kahwin atau sudah lama memanaskan lagi hubungan suami isteri membuatkan si dia pasti rasa bahagia dan gembira setelah penat seharian bekerja.

posisi tidur dengan suami

Speaking In Tongues

Posisi ini memerlukan isteri berbaring pada suami seakan-akan melekat, manakala suami berada di bawah tubuh yang sedikit mengiring. Pastikan kaki anda dan pasangan berada dalam keadaan silang untuk memudahkan penis menyentuh vagina. Dengan hanya pandangan tanpa komunikasi ia akan membuatkan si dia berasa lebih geram dan itu tanda yang baik untuk anda!

The Coming Attraction 

Untuk lebih keselesaan, anda boleh melakukan posisi ini untuk baring di atas sofa sementara badan anda berada di atas suami dengan kaki yang terbuka agar penis dapat menyentuh vagina.

posisi tidur bersama suami

The Total Banger 

Posisi ini sama seperti ‘doggle style’ tapi apa yang membezakannya adalah penambahan dengan memutarkan lagu romantik untuk menutup suara desahan seksi daripada di dengar daripada orang lain. Kalau nak lagi best, anda boleh pasangkan lagu rancak untuk menaikkan semangat dan suasana ketika melalukannya.

The Hummer 

Berdiri dan sambil berhadapan dengan pasangan masing-masing. Posisi ini dapat membantu untuk anda berdua ‘menjelajah’ keseluruhan muka pasangan, bermula dari bibir,telinga dan leher.

Agak-agaknya mana satu menjadi posisi kegemaran anda? Untuk artikel lebih menarik, anda boleh klik link di sini :

Bosan Asyik Baring? Ajak Suami Cuba 4 Posisi Berdiri Yang Buat Anda Semakin Ketagih

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumber: theasianparent 

Tags: , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna