“Sama Sangat!” – Nad Zainal & Hasnul Rahmat Tiru Gaya Tun M & Tun Hasmah

Nama pelakon Farah Nadia Zainal Abidin atau lebih mesra dengan nama samaran Nad Zainal mula mencipta nama dalam bidang industri pada tahun 2008 yang ditayang disiaran TV3. Disebabkan pandai membawa diri dalam dunia industri, namanya jarang menjadi bahan gosip netizen.

Kini, akaun instagram miliknya menjadi tumpuan ramai apabila pelakon berusia 29 tahun ini memuat naik beberapa keping gambar dan video yang menunjukkan penampilannya meniru gaya Iron Lady Malaysia iaitu Tun Dr. Siti Hasmah binti Haji Mohamad Ali. Biar betul?!

Jom lihat video dan gambar berikut….

Gambar

 

Video

View this post on Instagram

Guess who Kurung @poyaboutique

A post shared by ناد زاينل (@nad.zainal) on

View this post on Instagram

Bismillahirahmanirrahim

A post shared by ناد زاينل (@nad.zainal) on

Wah! Sekali imbas memang sama.  Tak salah siapa yang pilih Nad Zainal dengan Hasnul Rahmat tiru gaya Tun Dr Mahathir dan pasangannya tapi apalah motif projek ni ye? Hm…

Ingatkan Tun masa muda!

Seperti biasa, netizen membanjiri ruangan komen dengan memuji gaya tiru Nad Zainal saling tak tumpah seperti Tun Dr Siti Hasmah.

  

 

“Filem biografi ke Nad?”

Bila netizen bertanya Nad sama ada ini untuk filem biografi atau tidak, dia tidak ingin menjawab kerana ingin merahsiakannya.

Jadi, para netizen tunggu je la ye projek mereka ni, ihiks! Donna pun tak sabar nak tunggu apa yang mereka sedang hasilkan.

Untuk bacaan lebih menarik, klik senarai artikel berikut: Hanya Satu Harapan Tun Dr Mahathir Sempena Hari Jadi ke 94! , Imbau Kenangan 90an. Koleksi Foto Rakyat Malaysia Di Sekitar KL

 

Sumber: Nad Zainal , bosco

Tags: , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna