Rahsia Panjang Umur Dengan Hanya Jilat Kemaluan Isteri. Biar Betul?

Kalau sebelum ini Donna pernah tulis artikel tentang Sebenarnya Dalam Islam Boleh Ke Hisap Kemaluan Pasangan Ketika Bersama?  Ha, kali ni jom selongkar rahsia umur panjang dengan hanya jilat kemaluan isteri.

Betul ke jilat kemaluan isteri dapat menyihatkan kesihatan? Ish! Bunyi macam kotor tapi buat pasangan yang sudah berkahwin, perkara itu bukanlah sesuatu yang pelik.

Sumber: pixabay

Untuk pengetahuan anda, portal kesihatan Broadly mengatakan, faraj penuh dengan berjuta-juta bakteria dan mengandungi lebih kurang 50 spesis bakteria. Antaranya bakteria Lactobacillus, mikrobiota, probiotik dan lain-lain lagi.

Jangan risau, bakteria yang terdapat di bahagian vagina anda semuanya baik-baik untuk menghalang bakteria jahat masuk ke dalam. Malah, sebanyak 70 peratus daripada vagina dikuasai oleh satu spesies iaitu Lactobacillus, yang menghasilkan asid laktik dan menyimpannya pada tahap pH 4.5 di kawasan faraj.

Apa itu Lactobacillus dan Probiotik?

Sumber: memorang

Lactobacillus dihasilkan dari usus dan bakteria yang sering didapati di bahagian faraj adalah probiotik yang juga sering diletakkan di dalam syampu dan krim cukur. Ada juga kajian mengatakan Probiotik juga diletakkan di dalam bungkusan makanan seperti Yougurt. Wah! Menakjubkan.

Untuk menghasilkan probiotik yang berguna, pastikan cecair yang keluar dari vagina perlu mengandungi bakteria yang cukup baik. Kajian di Kanada dan Itali, sebanyak 1 bilion unit pembentukan koloni (CFUs) setiap kali cecair  vagina terhasil.

Promosi menarik dengan hanya klik link ini.

 

 

 

 

Sumber: Broadly

Tags: , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna