Potongan Rambut ‘Boy Cut’ Artis Hollywood Yang Seksi

Rambut panjang ni kadang-kala merimaskan. Nak kena ikat, keringkan, jaga tak bagi kusut dan nak basuh pun ambil masa yang agak lama, haih! Kita ni mana ada masa nak fefilling macam anak dara dulu. Banyak kerja rumah nak kena settle kan, lagi-lagi bila dah berumahtangga ni.

Hilang seminit anak dah menangis, sampaikan tengah buang air kecil pun kena bawa anak dalam tandas. Itu yang bila suami balik, terkejut rambut panjang kita tak terurus. Salah satu cara nak memudahkan diri kita jaga rambut adalah menggayakan rambut dengan potongan pendek.

via GIPHY

Tapi janganlah pendek yang tak ada style. Biar rambut pendek tapi stylo macam senarai artis hollywood bawah ni.

Kristen Stewart

Sumber: kristenstewart

Cara Delevigne

Sumber: ig caradelevinge

Miley Cyrus

Sumber: ig mileycurus

Jenna Dewan

Sumber: ig jennadewan

Scarlett Johansson

Sumber: carian google

Cantikkan? Simple je. Bayangkan rambut anda stylo macam artis Hollywood ni masa sambut suami balik rumah. Keadaan tak terurus pun nampak lagi sexy look tu. Selamat mencuba!

Untuk bacaan yang lebih menarik, anda boleh klik saja senarai artikel berikut:

Beyonce Artis Hollywood Termahal Di Dunia? ,

Kurlasss! 5 Selebriti Hollywood Wanita Ini Sudah Berhenti Merokok!

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna