Perkongsian Neelofa Bila Pasangan Tinggalkan Dirinya

Disayangi dan ditinggalkan, dua fasa ni semua orang pernah lalui tak kira lelaki atau perempuan. Ini kerana kita berjumpa dengan pasangan yang bukan jodoh kita. Erti kata lain, tak sekufu.

Tapi, siapa je tak rasa sakit bila ditinggalkan betul tak? Sampai ada yang tak keluar bilik seminggu, tak makan, tak mandi dan tak bergaul dengan siapa pun. Hanya ditemani dengan air mata dan hati yang lara.

via GIPHY

Tak salah nak merasa sedih sebab Maha Pencipta dah titipkan perasaan sedih pada setiap hati manusia cuma jangan berlebihan. Bila sekali berada di bawah, cuba bangun 10 langkah untuk ke hadapan.

Jangan kata tak boleh sedangkan anda tak cuba push diri 100 peratus lagi. Kita ambil contoh dari perkongsian usahawan terkenal, Neelofa cara dirinya move on selepas ditinggalkan dengan kekasih hatinya yang lama.

Lihat sekarang dirinya berada di mana? Namanya dikenali di seluruh dunia. Kalau dia boleh lakukan, anda juga pasti boleh lakukan benda yang sama. Membina kehidupan baru yang jauh lebih bagus daripada sebelum ni.

Tak semestinya juga bila ditinggalkan je baru nak menjadi wanita yang lebih kuat. Pastikan diri anda nampak wanita yang mampu berdikari. Let’s do it ladies!

 

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

‘Ladies! Jangan Lupa Check Tarikh Luput Produk Make Up!” – Neelofa

“Memang Susah Nak Jadi Perempuan”- Neelofa

 

 

 

 

Sumber: lofa.video

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna