Penat Sental Ketiak Tak Putih-Putih, Guna Cara Ni Je!

Zaman sekarang kalau boleh semua wanita mahukan kulit putih, cerah dan berseri. Jika mempunyai masalah jerawat di muka pasti membuatkan anda tidak senang duduk sehingga ia akan menggangu keyakinan anda untuk berhadapan dengan orang. Tapi anda juga perlu ingat, bukan hanya muka sahaja yang perlu dititikberatkan tapi ketiak anda juga penting agar kelihatan sentiasa cerah dan berseri. Bagi yang sudah berkahwin lagi penting untuk anda memastikan ketiak anda tidak hitam, malu nanti depan suami!

Related image

Sumber: youtube

Tak perlu risau kerana anda boleh menggunakan dua bahan yang mudah anda dapati iaitu timun dan lemon. Sebelum itu anda wajib tahu apa punca sebenar yang membuatkan ketiak anda kelihatan hitam. Setiap kali anda mencukur bulu ketiak pastikan anda menggunakan pencukur yang baru untuk mengelakkan daripada iritasi berlaku. Bukan itu sahaja pencukur yang tumpul juga akan membuatkan ketiak hitam dan gelap.

Related image

Sumber: merdeka

Macam mana nak buat ni? Haa jangan risau setiap kali anda mandi,  potong lemon dan timun sebanyak 5 keping. Selepas anda sudah selesai mencukur gunakan lemon dan timun untuk sebagai step terakhir ketika anda mandi. Gosokkan pada ketiak selama 5 hingga 10 minit. Amalkan ia sekerap yang mungkin untuk mendapatkan kulit yang cerah. Ingat, petua ini bukan hanya sekali pakai terus nampak hasil, sabar dan terus konsisten ye!

Related image

Sumber : facetofeet

Untuk lebih memudahkan anda, apa kata klik di sini untuk dapatkan produk yang sesuai dan memberi kesan yang cepat. Hanya di Superdeals ! 

 

 

 

 

Tags: , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna