Panaskan Lagi Hubungan Bersama Di Dapur Dengan Suami, ‘Why Not’?

Tidak kira sama ada isteri mahupun suami pasti anda pernah terfikir bagaimana untuk menyemarakkan lagi hubungan ketika bersama dengan mencuba sesuatu perkara yang baru. Bath tub dan bilik tidur? Hmm lokasi ini mungkin sudah menjadi kebiasaan buat anda dan pasangan.

Kali ini cuba anda ubah lokasi ‘bercinta’ daripada bilik tidur ke dapur. Haa macam mana tu! Dalam hubungan intim ni anda tidak boleh cepat mengalah dan berputus asa. Dengan melakukan hubungan intim di dapur pasti dapat menghangatkan lagi aktiviti bersama kerana ia perkara yang baru buat anda dan pasangan. Opps sebelum anda explore lebih lanjut, pastikan rumah tiada orang ye!

seks di dapur, seks di bilik air, bercinta di dapur, seks didapur, senggama di dapur, not-safe, not_safe, notsafe, malay

Wanita Paling Seksi 

Lelaki memang penuh dengan imaginasinya yang tinggi. Jadi gunakan peluang ini untuk hidupkan fantasi seksual dengan menggayakan apron sahaja sebagai pakaian anda tanpa apa-apa disebaliknya. Wah seksi habis, mesti suami pun tak sabar nak terkam. Sesuaikan diri anda dan pasangan dengan mencuba posisi doggy style sambil berdiri.

seks di dapur, seks di bilik air, bercinta di dapur, seks didapur, senggama di dapur, not-safe, not_safe, notsafe, malay

Atas Kabinet Dapur Pun Okay! 

Bagi anda yang memiliki kabinet dapur yang luas, haa tempat ini cukup sesuai untuk anda dan pasangan yang bereksperimentasi dengan gaya yang pebagai, yang penting pastikan ianya selesa! Isteri dalam keadaan duduk di kabinet manakala suami berdiri di antara kedua kaki anda terbuka. Lakukan tusukan dari hadapan, jaga-jaga jika takut terjatuh pastikan tangan anda diletakkan di atas kabinet sebagai penahan sebelum aksi bermula.

seks di dapur, seks di bilik air, bercinta di dapur, seks didapur, senggama di dapur, not-safe, not_safe, notsafe, malay

Sajian Istimewa Buat Suami

Posisi woman on top bagaikan ‘hidangan’ tersiap sedia untuk suami. Caranya mudah sahaja, suami duduk di kerusi berhadapan dengan meja makan kemudian anda boleh melakukan penetrasi secara mendalam. Gaya ni mesti pasangan anda suka kerana anda yang beraksi, jadi cuba lah!

Haa macam mana, tertarik tak dengan posisi di atas? Jangan lupa share kan artikel ini  dekat pasangan, dalam diam bagi hint sikit hiks!

Keyword: DonnaXsangkar

 

Untuk artikel lebih menarik anda boleh klik di sini :

Suami Wajib Cuba! Ini Tip Untuk Gembirakan Pasangan Ketika Bersama

 

 

 

 

Sumber: aseanparent

Tags: , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna