Pakaian Neelofa Di China Curi Perhatian Netizen

Pelakon Neelofa atau nama nama sebenar Noor Neelofa Mohd Noor adalah satu nama yang besar dalam bidang industri seni tanah air.

Lebih-lebih lagi dirinya mempunyai jenama tudung sendiri Neelofar Hijab dan dilantik menjadi duta produk 10 jenama terkenal seperti Lancome,  Swarovski, Titan dan banyak lagi!

Sumber: instagram neelofa

Jadi, tidak hairanlah setiap pergerakan pelakon berusia 29 tahun ini akan menjadi tumpuan orang ramai tidak kira di dalam atau di luar negara.

Baru-baru ini, Neelofa memuat naik beberapa keping gambar sekeping poskad yang tertulis negara Shanghai di Instagram. Mungkin itu adalah tanda bahawa dia akan berada di Shanghai!

Yazz! Menerusi perkongsian gambar dan video di akaun Instagram miliknya, Neelofa memang ke Shanghai untuk melihat preview koleksi baju jenama Gucci pada musim luruh dan musim panas.

Tapi, itu bukan topik yang akan dibincangkan. Apa yang akan dibincangkan adalah pakaiannya ketika berada di sana kelihatan sangat elegan dan versatile. Patutlah dirinya dijadikan ikon dalam dunia fesyen!

Antara pakaian dan gaya Neelofa ketika berada di Shahnghai

Elegan dan versatile kan? Jangan jadikan umur sebagai penghalang untuk anda berfesyen. Untuk kelihatan gah! Anda perlu berani mengambil risiko.

 

 

 

Sumber: instagram Neelofa

Tags: , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna