Pakai Alatan Ini Ketika Hubungan Intim Terbukti Lebih Nikmat!

Tahu tak apa itu sex toy? Jika anda dan suami pernah menonton movie antarabangsa seperti Fifty Shades of Grey , mungkin ia tidak menjadi satu kejutan malah ia akan membuatkan anda dan pasangan semakin berasa ghairah untuk melakukan aktiviti di atas katil bersama.

Mengapa perlunya alatan seperti ini? Mungkin ada sesetengah di antara anda yang menganggap perkara ini menunjukkan kelemahan hubungan suami isteri tidak sehangat sehingga terpaksa menggunakan alatan tetapi salah tu kerana kajian telah membuktikan alat permainan seks adalah cara terbaik untuk memberi kenikmatan yang maksimum.

cara bersama suami, cara bersama isteri, seks suami isteri, sex toys, sex toy, permainan seks, alat permainan seks

Sumber: aseanparent

Mengapa Ia Lebih Memuaskan?

Ramai yang salah faham dan mengatakan jika menggunakan alatan ini ‘hubungan intim tidak cukup bagus’ tetapi menurut Dr Kat Van Psychology Today menyatakan bahawa pasangan suami isteri yang menggunakan ia mempunyai sifat terbuka ketika di ranjang.

Mungkin anda tertanya-tanya adakah ia berbahaya atau tidak, dan bagaimana alatan tersebut berfungsi, jadi jom lihat di bawah untuk mengetahui perkongsian dengan lebih terperinci.

  • Vibrator – Berfungsi untuk memberi sensasi yang berpanjangan.
  • Whip – Kalau nak suasana ‘ganas’ sedikit anda boleh menggunakan whip yang kecil dan tidak menyakitkan.
  • Bebola ben wa -Bebola ini perlu dimasukkan dalam vagina dan mampu menguatkan otot pelvis.

Image result for sex toy

Sumber: huffpost 

Cara Paling Menyeronokkan!

Jika anda dan pasangan bersetuju untuk menggunakan alatan ini, percayalah aktiviti seksual anda akan menjadi lebih seronok dan pasangan akan teruja. Bincang apa yang anda mahukan tetapi ingat, jangan hanya untuk kepuasan diri sendiri sahaja apa yang penting adalah keselesaan bersama.

Bukan itu sahaja, sekiranya anda mahu merasakan orgasma yang lebih kerap teknik ini adalah cara paling tepat kerana penyelidikan dari Indiana University of Public Health membuktikan kebanyakan wanita kekurangan rangsangan klitoris ketika berasmara. Hey, jadi tunggu apa lagi, cepat-cepat pergi bisik dekat hubby nak pakai alatan yang mana satu untuk malam nanti hiks!

 

 

 

Untuk artikel lebih menarik, anda boleh klik link di sini :

Nak Isteri Puas? Suami Kena Pandai Bezakan Klitoris Dan G-Spot

3 Sentuhan Hebat Mampu Buat Pasangan Rasa Puas Dan Nikmat!

 

 

 

 

 

Sumber: aseanparent

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna