Nak Majlis Kahwin ‘Simple’ & Unik? Tema Rustik Kemelayuan Adalah Pilihan Tepat

Apa yang anda fikir bila baca tema rustik? Ha, mesti ramai yang terpinga-pinga. Apa yang dimaksudkan dengan rustik adalah gabungan antara beberapa elemen iaitu country, taman, ladang dan juga vintaj. Bahagian hiasannya pula mempunyai daun kering, kayu kering, pallet, bunga-bunga kecil, daun hijau yang lebar, besar dan unik.

Mesti tak dapat bayangkan macam mana hasil tema rustik ni kan? Tak apa, kami ada beberapa gambar pasangan pengantin yang telah menggunakan tema ini ketika majlis resepsi perkahwinan mereka. Cantik sangat!

Mungkin dengan senarai gambar pelamin bertemakan rustik dibawah ni boleh beri anda inspirasi atau idea dan dapat memberi bayangan betapa cantiknya pelamin anda nanti menggunakan tema ini.

Sumber: munstara

Sumber: munstara

Sumber: munstara

Sumber: munstara

Sumber: munstara

Sumber: munstara

Sumber: munstara

Sumber: munstara

Sumber: munstara

Sumber: munstara

Cantikkan? Siap boleh buat indoor dan outdoor. Asalkan anda dapat wedding planner yang pandai dekorasi tema rustik ni. Semoga semua bakal pengantin dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki.

Tip: Elakkan pakaian pengantin yang serabut atau gaun yang kembang. Ini akan membuat serabut. Pakaian simple je. Confirm vogue!

Untuk bacaan yang lebih menarik, kilk saja senarai artikel berikut: Kering Idea Baju Untuk Majlis Mahligai Cinta Anda? Ini Koleksi Kemelayuan Urban

 

 

 

 

Sumber: munstara.event

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna