Memang Cun! Ini Wajah Terkini Kanak-Kanak Perempuan Tercantik Di Dunia

Ingat tak dulu wajah seorang kanak-kanak perempuan tular di media sosial di mana mereka mengelarnya kanak-kanak perempuan tercantik di dunia kerana memiliki biji mata yang berwarna biru, bibir yang seksi, kulit yang sempurna setanding dengan kecantikan model-model berjaya antarabangsa walaupun masih berusia 10 tahun.

Sumber: theepochtime

Disebabkan viral, sebuah syarikat majalah terkenal iaitu Vogue telah mengambil kanak perempuan tersebut yang dikenali sebagai Thylane Blondea pada muka hadapan edisi tersebut. Wah! Cantik betul adik Thylane ni ye!

Sumber: Mandatory

Kini, umurnya sudah cecah 17 tahun dan sudah mewarnai dunia peragaan dan fesyen hanya disebabkan memiliki wajah yang cantik sejak usia 10 tahun! Bidang pekerjaan yang diceburi ini bukan calang-calang kerana Thylane merupakan peragawati yang berada pada barisan utama pertunjukan fesyen jenama mewah dan popular seperti Michael Kors, Dolce&Gabanna,

Sumber: thepinterest

Tidak cukup dengan itu, Thylane kini sedang bekerjasama dengan beberapa jenama besar bersama IMG, L’Oréal dan juga duta minyak wangi Perancis.

Sumber: youtube

Antara wajahnya yang terkini menerusi instagram miliknya, @thylaneblondeau.

Untunglah kecil-kecik lagi dah cun melecun kan? Cantik itu subjektif, sebagai wanita, kita semua punyai kecantikan tersendiri. Yakin dengan itu okay?

 

 

 

 

 

Sumber: ig Thylane Blondeau

Tags: , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna