Meghan Markle Sah Hamil Anak Pertama!

Jika masa remaja dulu, Meghan Markle hanya bergambar di hadapan istana. Siapa sangka kini dia sendiri yang menetap di dalam istana tersebut.”

Berita yang dinanti-nantikan bagi seluruh rakyat British telah pun terjawab apabila sebuah berita gembira diumumkan menerusi akaun rasmi Instagram kerabat diraja mereka iaitu  Kensington Palace  kepada seluruh rakyat Britain!

Berdasarkan kapsyen pada posting tersebut, coretannya berbunyi, “Duli yang Teramat Mulia, menghargai sokongan dan ucapan yang diterima daripada orang awam tidak kira rakyat Britain mahupun bukan. Malah, turut rasa gembira dengan perkongsian berita gembira ini bersama orang ramai,”

Pengumuman itu dilakukan selepas sejam Meghan Markle dan Prince Harry pulang dari Australia sempena jelajah pertama mereka berdua sebagai pasangan diraja di luar negara iaitu di negara Fiji, Tonga dan New Zealand.

Tambahan pula, bayi itu bakal dilahirkan pada pertengahan tahun hadapan dan bakal menjadi pewaris ketujuh takhta diraja Britain.  Tahniah buat Meghan Markle dan Prince Harry!

W Sumber: popsugarKensingtonroyal

Tags: , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna