Malas Nak Bergerak Tapi Masih Mahu Bersama? Anda Patut Cuba Posisi Ni

Kadang-kadang pernah tak pasangan anda tolak permintaan untuk bersama dengan alasan penat, sibuk atau tak ada mood? Hmm biasalah bila dah selalu bersama pasti salah seorang di antara anda yang memberi banyak alasan untuk mengelak daripada perkara tersebut terjadi.

Tipu kalau kata tak kecewa, penting untuk anda memahami pasangan kerana memang tak dapat dielakkan rasa malas tapi dalam masa yang sama masih mahu untuk melakukan hubungan intim. Okay, jangan risau sebab Donna akan kongsikan kepada anda posisi yang tidak melibatkan pergerakan terlalu banyak tapi mampu untuk  buat anda dan pasangan berasa puas dan capai klimaks yang diidamkan!

Image result for spooning

Sumber: buzzfeed

Spooning

Tengah sedap tidur, perlahan-lahan rangkul pasangan dari belakang. Belai lpasangan dengan manja dan dalam masa yang sama cuba rangsang pasangan, tapi ingat jangan terburu-buru. Posisi ni memang menjadi kegemaran bagi siapa yang malas untuk bersama dan mahu elak rasa penat. Iyalah nanti bila all out tengah malam, takut tak bangun pergi kerja nanti hiks!

Related image

Sumber: cosmopolitan

The Dragon 

Bunyi macam seram je kan, haa sebenarnya posisi ni lagi best kalau anda letakkan bantal pada perut untuk memberi keselesaan ketika bersama. Dengan cara ni juga anda dapat merasakan tubuh badan pasangan dan suara manja suam di tepi telinga. Aum! Mesti buat anda rasa bahagia.

Image result for spider web position sex

Sumber: men’s journal 

Spider Web 

Posisi ni sama juga seperti spooning. Suami anda boleh merangsang G spot isteri agar mampu mencapai klimaks dengan penuh nikmat. Kalau nak tahu macam mana nak buat bagi isteri anda klimaks selama 15 minit, anda boleh klik di sini Ehem! Nak Isteri Capai Klimaks Selama 15 Minit Suami Wajib Cuba Cara Ni

Haa lepas ni tiada alasan lagi penat lah, tak ada mood  sebab 3 posisi ni memberi anda kemudahan untuk tidak banyak bergerak tapi dalam masih boleh bersama dengan pasangan. Semoga bermanfaat!

 

 

 

Sumber: aseanparent 

Tags: , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna