Lucu! Telatah Nia Ramadhani Goreng Telur Jadi Bualan Ramai

Siapa tak tahu drama bersiri Indonesia yang pernah meletup pada sekitar tahun 2014, Bawang Merah Bawang Putih yang penuh dengan kisah donggeng.

Walaupun drama ini mencecah sebanyak 108 episod tapi ramai penonton yang setia menunggu kesudahannya sehingga ke penghujung episod sampaikan peminat mereka mengikuti perkembangan kesemua pelakon drama ini menerusi laman media sosial.

Sumber: kumparan

Terbaru, pelakon Nia Ramadhani yang memegang watak sebagai Bawang Merah dijemput menjadi tetamu jemputan dalam sebuah rancangan terkemuka di Indonesia iaitu Ngopi Dara.

Dalam rancangan tersebut Nia dan pengacara tetap diberi cabaran untuk masak telur mata kerbau. Eh! Kenapa senang sangat cabaran ni? Ha, dalam senang tu ada ada satu tragedi berlaku.

Tragedi apa tu? Jom kita lihat video berikut babak yang diambil dari TransTV yang memaparkan gelagat Nia Ramdhani goreng telur mata kerbau. Boleh ke tak tu?

Kalau anda melihat komen-komen netizen dari Indonesia yang membanjiri ruangan komen, macam-macam mereka kata. Ada yang kecam dan ada yang terhibur dengan telatah Nia. Biasalah, setiap manusia ada kekurangan masing-masing. Tak semua orang sempurna.

Tapi, bila fikir balik macam manalah Nia masak bila diminta suaminya kan? ihiks!

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

Wajah Terkini Bawang Merah Bawang Putih, Cantik Macam Dulu!

Elak Terbeli Telur Busuk & Rosak

 

 

 

 

Sumber: ig niaramadhaningopidara youtube

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna