“Lain Dah Sekarang..” – Ziana Zain Tunjuk Sedikit Kelainan Dalam Berfesyen

Ziana Zain, satu nama besar dalam bidang industri  muzik tanah air. Lontaran suaranya yang berbeza dengan penyanyi lain membuatkan kebanyakan lagunya menjadi perhatian ramai.  Sehingga kini, penerimaan dirinya dalam dunia seni masih diterima baik.

Jarang kita dengar gosip tentang pelantun lagu Madah Berhelah ni tapi kali ni dia telah membuat sesuatu pembaharuan sehingga menarik perhatian orang ramai. Apalah Kak Ziana dah buat ye?

Turban!

Menerusi laman Instagram miliknya, dia telah memuat naik beberapa keping gambar yang menunjukkan fesyen yang dibawa baru-baru ini ke sebuah majlis agak berbeza dari sebelum ni.

Lihatlah gaya kak Ziana, dah tak nampak macam umur 50 tahun. Fesyen yang  fancy!

View this post on Instagram

Makeup & turban styling by @bobocinta

A post shared by ZianaZain (@iamzianazain) on

View this post on Instagram

Supporting SYOMIRIZWA GUPTA, 16 going on 17 for KL Fashionweek 2019. #klfw #klfw2019 #syomirizwagupta #16goingon17 Outfit by @syomirizwagupta

A post shared by ZianaZain (@iamzianazain) on

Sebenarnya bukan ketika menghadiri majlis Kuala Lumpur Fashion Week je tapi fesyen turban dan gaya yang versatile ini sebenarnya Ziana dah praktikkan sebelum ini lagi. Lihatlah beberapa keping gambar bawah ni.

Lain dah Kak Ziana sekarang…

Seperti biasa, netizen akan membanjiri ruangan komen dengan memberi pujian fesyen yang dibawa oleh penyanyi idola mereka sangat cantik seperti beri nafas baru.

Biasalah, bila dah ada nama lebih-lebih lagi dalam dunia hiburan ni penampilan kena sentiasa up-to-date. Apa pun Kak Ziana memang stylo habis!

Untuk bacaan artikel lebih menarik, anda boleh klik senarai artikel berikut: Mengigil Kepala Lutut! Ziana Zain Kongsi Pengalaman Berlakon Sembilu , Jom Tengok Perubahan Fesyen Khloe Kardashian Sepanjang 13 Tahun Ni!

 

 

 

 

Sumber: instagram Ziana Zain

Tags: , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna