Kongsi Gambar Potrait, Netizen Samakan Nora Danish Dengan Pelakon Korea

Eh? Muka dia samalah dengan kawan I,”

Pernah tak anda menghadapi situasi nampak muka stranger, sama dengan orang yang kita kenal? Mesti pernah kan? Tak pelik sebenarnya sebab ada lebih 7 million manusia wujud di dunia ni. Jadi, tak mustahillah kalau ada yang sama walaupun dari keturunan atau negara yang berlainan.

Macam tu lah yang terjadi pada pelakon utama drama Puteri, Nora Danish apabila netizen samakan wajah dia dengan salah seorang pelakon korea. Walaupun perkara ini sudah lama dibualkan tapi kali ini gambar potret yang dimuat naik oleh Nora dikatakan sangat sama dengan pelakon korea tersebut.

View this post on Instagram

TARA

A post shared by Nora Danish (@noradanish) on

“Aku fikir Song Ji Hyo, rupanya Nora,”

Tengoklah komen dari netizen, semuanya ingat gambar tu Song Ji Hyo, agak-agak sama tak?

 

View this post on Instagram

 

#밀레니얼매트피버 #비디비치

A post shared by 송지효(Song Ji Hyo) (@my_songjihyo) on

 

View this post on Instagram

 

시계차고 신났다… 😜 #파슬

A post shared by 송지효(Song Ji Hyo) (@my_songjihyo) on

Sekali imbas memang sama. Namun masing-masing terserlah dengan kecantikan tersendiri. Anda minat yang mana? Song ji hyo ke Nora Danish? Hiks!

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumber: instagram Song Jihyoinstagram nora danish

Tags: , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna