Kering Idea Baju Untuk Majlis Mahligai Cinta Anda? Ini Koleksi Kemelayuan Urban

Ish! Tak tahu nak pakai apa kahwin nanti. Semua cantik-cantik sampai tak tahu nak pilih mana satu,”

Biasalah bila tiba majlis resepsi yang akan berlangsung hanya sekali dalam seumur hidup, pasti kita inginkan yang terbaik lebih-lebih lagi dari segi pemakaian dan menu hidangan. Tak nak la nanti tetamu datang tak cukup makanan atau tak kenyang pula kan?

Kalau dari segi pakaian pula mestilah nak kita yang paling menyerlah dan paling cantik di majlis sendiri. Nanti bila bergambar dengan tetamu barulah nampak seri pengantin tu tapi apa yang jadi masalah wanita bila nak berkahwin ni adalah pemilihan baju. Memang susah! Kalau salah pilih nanti, takut tetamu pula lagi menyerlah dari pengantin. No way!!!

via GIPHY

Tak apa, jangan risau. kami ada sediakan beberapa koleksi baju pengantin berunsurkan kemelayuan urban. Mana tahu, lepas skrol koleksi yang kami sajikan ni terus timbul idea baru. Ha.. Idea datang tanpa diduga tau! Mana yang belum ada lagi perancangan nak membuat majlis kahwin, tak apa usya-usya je dulu untuk dapatkan ilham.

Kalau anda perasan, tak ada pattern baju dress sebab kemelayuan urban kan. Kenalah nampak tradisional tapi urban. Gitchew! Semoga semua urusan bakal pengantin dipermudahkan.

Untuk bacaan lebih menarik, anda boleh klik saja senarai artikel berikut: 5 Kali Suami Kantoi Curang, Wanita Ini Bertahan Sepanjang 25 Tahun Perkahwinan , Betul Ke Wanita Curang Sebab Lelaki Tak Ada Duit?

 

 

 

Sumber: ig nelydiasensrose , malaysweddingdress

Tags: , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna