Jaga-Jaga, Bila Suami Masih Layan Bekas Kekasih!

Kadangkala memang tidak dinafikan, di awal perkahwinan sahaja pasangan menunjukkan sikap yang baik dan tidak berpaling dari anda tetapi bila masuk sahaja tahun seterusnya terus nampak perangai sebenar. Pasti anda sering melihat berita mengenai suami curang dan rata-rata ada juga yang menyalahkan si isteri sebab tak pandai nak juga suami. Eh betul ke?

Selain mempunyai kekuatan yang kuat dalam melahirkan anak, wanita juga mampu menghidu apabila pasangan mereka curang tau! Ada sixth sense gitu. Kalau nak tahu suami anda sedang bermain kayu tiga, baik anda tengok tip-tip di bawah untuk langkah berjaga-jaga.

Image result for password on phone

Sumber:techrepublic

Cuba check phone suami anda, eh tiba-tiba ada password? Jika secara tiba-tiba pasangan anda meletakkan kata kunci pada telefonnya, pasti anda merasakan sesuatu yang tidak kena. Apa kata anda berterus terang sahaja padanya agar suami anda dapat menjelaskan tentang keadaan yang sebenar. Baru lah tak syak wasangka.

Image result for meeting or dating

Sumber: The Independent

Cakap pergi meeting tapi sebenarnya dating. Jaga-jaga kalau suami anda sudah pandai menipu. Itu salah satu tanda apabila si dia cuba mengalihkan perhatian anda kepada sesuatu yang lain agar anda tidak berprasangka buruk terhadapnya. Kalau nak tahu lebih lanjut, anda boleh klik disini untuk dengarkan Podcast Ais Kacang TheLaki berjudul Lelaki dengan EX dalam episode 1.

Tags: , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna