“Izinkan Aku Merasa Detik Ini..” – Elly Mazlein Dirisik

Pelakon dan penyanyi Sharifah Aida Mazlina atau lebih dikenali sebagai Elly Mazlein bakal menamatkan zaman jandanya tidak lama lagi. Sebelum ini, rumah tangga yang dibina pada awal November 2014 tidak berjaya apabila dia dan bekas suami berpisah pada pertengahan Oktover 2015.

Bagaimanapun, baru-baru ini Elly telah berkongsi berita gembira kepada pengikutnya di laman akaun Instagram miliknya bahawa dirinya sudah pun dirisik.

Bukan main lagi video merisik Elly!

View this post on Instagram

Izinkan aku merasa detik ini❤💍 19 0ct 2019 . Dlm memenuhi Impian majlis merisik kami sekeluarga, dlm masa yg sama ada juge pihak yg sedang mencari rezki & sedang mendaki utk mencipta nama serta melebarkan sayap dlm bidang masing2 . Dengan adanya majlis,Sudah pasti ada kaitan dgn para peniaga.. dgn erti kata lain, setiap majlis pasti ada juge rezki org lain . Jutaan terima kasih buat team #MerisikCintaAzlanElly diatas kerjasama ini ❤ . Semoga Impian kita semua tercapai.. Doa saya buat kalian semoga terus berjaya dalam perniagaan anda ❤ ..Lebarkan sayapmu . 🌸MAJLIS MERISIK AZLAN DAN ELLY MAZLEIN🌸 #MerisikCintaAzlanElly . 🌸 Catering 🌸 @mastarcatering.official . 🌸 Videographer 🌸 @picxelmotionfilms . 🌸 Photographer 🌸 @wvmphotography . 🌸 Henna 🌸 @hennabypuyep . 🌸 Bunga 🌸 @mad.about.bunga . 🌸 Pelamin 🌸 @answedding.events @firdausothmann . 🌸 Pakaian 🌸 @adam.r_lamaison . . 🌸 Sandwich -Breakfast 🌸 @myno1sandwich, . . 🌸 Cake 🌸 @madaboutcake_official . . 🌸 Chiavari chair 🌸 @shahalamwedding . . 🌸Pavlova🌸 @pavlovashahalam . . 🌸Emcee🌸 @naziah33 @answedding.events

A post shared by ELSefhia (@iamellymazlein) on

Sekitar gambar di majlis merisik Elly

Suara netizen

Seperti biasa, netizen mengucapkan tahniah kepadanya dan memuji dirinya cantik saat berlangsung majlis merisik.

Setiap wanita berhak mendapat kebahagiaan cuma cara kebahagiaan setiap orang berbeza. Mungkin ada yang digantikan dengan pasangan yang lebih baik atau mungkin ada yang diberi zuriat yang berkualiti dunia akhirat. Kami doakan segala urusan pernikahan Elly dipermudahkan. Tahniah!

 

 

 

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik senarai artikel berikut:

 Ini Respon Elly Mazlein Lepas Digelar ‘Used Car’ ,

 Ibu Tunggal Sering Dipandang Serong. Apa Salah Mereka?

 

 

 

Sumber: ig ellymazlein

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna