Isteri Malu Nak Cakap? Tapi Mungkin Ini Posisi ‘Favourite’ Wanita Yang Suami Patut Tahu

Bila bercakap sahaja tentang hubungan intim ni mesti ia menjadi topik paling hangat sekali tidak kira bagi yang dah berkahwin atau bakal melayari alam perkahwinan. Dah macam-macam posisi cuba, tapi masih tak tahu gaya hubungan mana yang paling disukai isteri? Ish tak boleh macam tu, sebagai seorang suami penting untuk anda ambil tahu kerana boleh jadikan ia sebagai ‘senjata’ agar pasangan anda ketagih untuk berasmara.

Nak tunggu isteri cakap, confirm mereka malu! Okay, why not anda cuba posisi ini dan mungkin ia akan jadi  position kegemaran mereka semasa melakukan hubungan intim. Untuk pengetahuan anda, Men’s Health telah membuat satu tinjauan yang dilakukan hampir 1100 orang wanita dan memberitahu bahawa posisi ini yang mereka suka dalam diam.

gaya hubungan yg disukai istri

Sumber: ap

Posisi Berhadapan

Sentiasa sibuk bekerja lepas tu balik rumah uruskan hal anak-anak pula sampai tak sempat nak tengok muka pasangan. Haa tak apa, apa kata anda cuba posisi ini kerana hampir 48 peratus kaum wanita suka kan gaya ini kerana mereka boleh menatap wajah suami dengan lebih dekat.

Bukan itu sahaja, posisi ini juga mampu mengawal penetrasi dan pergerakan, agar isteri lebih selesa dan tidak mudah rasa sakit. Mahukan lebih extra hangat? Si suami boleh memegang payudara isteri dengan mudah, pasti ia akan cepat klimaks.

gaya hubungan yg disukai istri

Sumber: ap

Posisi G Whiz

Mungkin anda tidak pernah tentang posisi g whiz, tapi jangan risau caranya mudah sahaja. Pastikan badan anda berada dalam keadaan dalam missionary, dan angkat kedua-dua kaki di atas bahu pasangan.

gaya hubungan yg disukai istri

Sumber: ap

Posisi Leper Flatiron

Walaupun posisi ini lebih kurang seperti doggy style tapi apa yang membezakannya ialah tekanan yang diberi. Sebelum anda melakukan posisi ini pastikan anda sediakan bantal atau lapik di bahagian bawah perut untuk keselesaan dan memudahkan proses penetrasi yang dilakukan menjadi lebih mendalam.

gaya hubungan yg disukai istri

Sumber: ap 

Posisi Berdiri

Jangan ingat hubungan intim ni boleh dilakukan dengan hanya baring sahaja, be more creative! Gaya seksual ini sama seperti posisi kedua di atas dan ia menjadi kegemaran buat kaum wanita kerana penetrasi dilakukan ketika kaki wanita lebih rapat sehingga ia membuat vagina mereka berada dalam keadaan lebih sensitif.

Nak isteri bahagia mudah je, pergi cuba 4 posisi di atas malam nanti, pasti isteri akan ketagih hiks!

 

 

Untuk artikel lebih menarik, anda boleh klik link di sini :

Suami Jangan Cepat Gelabah Bila Isteri Meroyan! Kenali 4 Tanda Kecil Ini

 

 

 

 

 

Sumber: aseanparent 

Tags: , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna