Isteri Bantu Suami Besarkan Zakar Tanpa Bantuan Ubat Atau Kaedah Yang Berbahaya

Kalau wanita pasti akan berasa rendah diri jika ‘aset’ mereka tak semantap macam orang lain. Tapi, bukan wanita sahaja, malah kaum lelaki pun turut sama tau. Kebanyakan para suami sering berasa rendah diri dan tidak puas hati apabila melihat saiz zakar mereka. Disebabkan rasa itu ada yang sanggup mencari jalan mudah dengan membeli ubat-ubatan yang dijual di media sosial tanpa usul periksa sama ada ianya selamat atau tidak.

Hey guys! Jangan mudah percaya dan tak semestinya berfungsi seperti apa yang disiarkan. Nak cuba dengan cara paling selamat? Jom Donna kongsikan 5 kaedah mudah dan isteri pun boleh bantu di mana ianya lebih tradisional yang telah diamalkan sejak turun-temurun, bukan sahaja mudah tetapi ia tidak berbahaya dan memberi kesan pada tubuh badan.

Sebelum tu and perlu tahu bahawa zakar adalah organ yang sangat sensitif dan jika ingin membesar dan panjang ia memerlukan lebih banyak pengaliran darah berlaku. Saiz zakar juga ditentukan mengikut beberapa faktor asal seperti umur, tekanan, pemakanan, hormon, penyalahgunaan nikotin dan alkohol.

Image result for men penis

Balut Dengan Kain Panas

Rendam kain di dalam air panas, selepas itu balut kain tersebut untuk menutup zakar. Kaedah ini dipanggil sebagai ‘warm up’ untuk mengalakkan pengaliran darah.

cara membesarkan zakar, cara urut zakar, cara besarkan zakar, cara besar zakar, petua membesarkan zakar, petua besarkan zakar, besar zakar, petua besarkan batang, petua membesarkan batang dengan cepat, cara membesarkan batang, batang, zakar, kemaluan lelaki

Teknik Urutan Jelqing

Mungkin ramai yang tidak tahu cara mengurut zakar dengan betul, jadi anda boleh menggunakan kaedah ini dengan melakukan satu gerakan seperti memerah susu di bahagian zakar. Walaupun ia adalah teknik lama, tetapi ia cukup terkenal oleh masyarakat Arab.

  • Rangsang zakar dahulu
  • Ambil masa untuk perlahan-lahan warm up
  • Letakkan minyak pelincir, grip tangan dan anda akan merasa darah mengalir
  • Jangan sesekali mengurut kepala zakar, ia adalah cara salah kerana akan menjejaskan sensitiviti lelaki

cara membesarkan zakar, cara urut zakar, cara besarkan zakar, cara besar zakar, petua membesarkan zakar, petua besarkan zakar, besar zakar, petua besarkan batang, petua membesarkan batang dengan cepat, cara membesarkan batang, batang, zakar, kemaluan lelaki

Sumber: aseanparent

Diet Pemakanan

Ramai yang ingin mencuba ubat-ubatan di luar, tetapi tidak pernah menitikberatkan diet pemakanan seharian. Untuk para suami di luar sana mungkin anda boleh menambah nutrisi ini dalam pemakanan seharian anda.

  • Phosphorous – Nutrien ini mampu meningkatkan keinginan syahwat anda.
  • Zink – Nutrien ini membolehkan pengeluaran sperma dan ejakulasi yang lebih sihat.
  • Magnesium – Nutrien ini mampu meningkatkan pengaliran dan peredaran darah.
  • Selenium – Selenium mampu meningkatkan pengeluaran dan kualiti sperma.

Amalkan Herba Tradisional Tongkat Ali Dan Ginseng

Terdapat beberapa herba yang sesuai dan mampu meningkatkan pengaliran darah ke zakar anda. Antaranya adalah tongkat ali dan ginseng korea merah yang mampu meningkatkan hormon testerone dan membebaskan ia. So lepas ni jangan main ambil je ubat sebarangan, check dulu dan lebih bagus jika anda mengamalkan cara di atas untuk lebih selamat.

 

Untuk artikel lebih menarik, anda boleh klik link di sini :

Pelik Dan Geli! Kalau Sekarang Pakai Kondom, Tapi Orang Dulu-Dulu Pakai Cara Ni Elak Hamil

 

 

 

Sumber: aseanparent 

Tags: , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna