“Hidup Ni Jangan Riak…” – Black Mentor Bagi Pesanan Mendalam

Pernah menjadi bualan ramai kerana warna kulitnya yang gelap sehinggakan gurunya di sebuah racangan realiti Mentor, Mas Idayu memberikan nama samarannya dalam dunia hiburan, Black. Sampai sekarang melekat nama samaran tersebut.

Jika kita lihat kehidupan Black dikelilingi dengan rakan yang mempunyai populariti yang hebat sekaligus membuatkan namanya dalam dunia hiburan kekal dikenali ramai. Ditambah pula minatnya terhadap motor kini menjadi perhatian banyak pihak.

Pesanan ringkas dan mendalam dari Black

Apa yang membuatkan kami nak bercakap tentang dirinya apabila dia memberi pesanan ringkas dan mendalam menerusi sebuah video yang dikongsikan di akaun Instagram miliknya.

Betullah apa yang disampaikan oleh Black. Walau memiliki banyak kereta sekalipun, akhirnya pasti akan kembali kereta jenazah. Malah, dia turut menekankan nasihat yang diberikan untuk peringatan kepada orang ramai dan dirinya juga. Manusia perlu saling mengingati.

Seperti biasa,netizen yang membanjiri ruangan komen turut merasai nasihat yang diberikan.

Suara netizen…

Apa pun, bila berada di atas perlu ingat orang yang di bawah. Sentiasa menghulurkan bantuan pada yang lebih memerlukan. Jangan bersikap langit sedangkan satu hari nanti kita kembali ke tanah. Renung-renungkan!

 

 

 

Untuk bacaan yang lebih menarik, anda boleh klik senarai artikel berikut:

Sisi Selebriti: Black Hanifah ,

Fasa Perubahan Kehidupan Seorang Wanita Bujang Ke Alam Perkahwinan

 

 

 

Sumber: ig black

 

Tags: , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna