Goodbye Flat Shoes! Cuba Gaya Baru Dengan Kasut Bertumit ‘Stylish’ Bila Ke Pejabat

Ala, pergi office je pun..buat apa nak beriya sangat pakai kasut bertumit tinggi!

Apa kata mulai hari kita ubah sikit penampilan kita ke pejabat. Jangan pandang rendah ye dengan pemilihan pemakaian jenis kasut ke pejabat. Ia sangat memberi impak yang besar. Bila kita berpakai simple tapi kalau kasut vogue, sudah cukup buat kita nampak cantik.

via GIPHY

Tak kisahlah hari biasa ke, ada meeting ke, ada lunch dengan boss ke, kasut biar on point! Tak payah gigih pakai kasut tumit 5, 6 inci. Cukup tumit nipis tapi nampak versatile. Jom lihat pattern kasut yang ada dan sesuai untuk ke pejabat. Mana tahu, hujung bulan boleh beli kasut ala-ala senarai gambar yang kami sajikan ni.

Buangkan pemikiran kolot yang mengatakan penjagaan penampilan itu tidak penting. Hey girl, tanpa anda sedari ramai yang melihat anda dengan cara anda berpakaian tau! Jadi fikirkan semula, mulakan upgrade penampilan anda dengan memilih kasut yang sesuai.

 

 

Untuk bacaan yang lebih menarik, klik saja artikel berikut: Jangan Pandai Pakai Je, Kena Tahu Juga Jenis Setiap Kasut Anda , Shila Amzah Kongsi Padah Pakai Tumit Tinggi Ketika Kandungan Hampir 9 Bulan

 

 

 

 

Sumber: vogue

Tags: , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna