Genap Setahun, Ucapan Ifan Seventeen Untuk Arwah Isterinya Buat Netizen Sebak

Setiap yang hidup pasti akan mati. Tak kira pada usia berapa pun atau siapa diri kita. Itu semua perancangan Tuhan. Apa yang pasti, kita perlu bersiap sedia dan ingat setiap apa yang berlaku ada hikmahnya walaupun sedih dan perit untuk merasa kehilangan.

Begitulah yang dilalui oleh vokalis kumpulan Seventeen, Riefian Fajarsyah atau lebih mesra dengan panggilan Ifan Seventeen. Kehilangan isteri tercinta dan sahabat dalam masa yang sama amat perit untuk dipikul. Kini, sudah genap setahun kehilangan tersebut.

Happy birthday sayang…

Baru-baru ini, Ifan memuat naik posting menerusi akaun Instagram miliknya dengan mengucapkan ulang tahun buat arwah isterinya. Apa yang menarik perhatian kami, ucapan tersebut bukan ucapan ulang tahun yang biasa tapi ucapan yang luar biasa sampai netizen yang membaca berasa sebak.

Suara netizen…

Semoga Ifan diberi kekuatan untuk menanggung rindu terhadap arwah isterinya. Tak salah untuk merasa rindu tapi sebaiknya sedekahkan Al-Fatihah bila teringatkan seseorang yang sudah meninggal dunia dan mendoakan rohnya dicucuri rahmat.

Untuk bacaan lebih menarik, anda boleh klik saja senarai artikel berikut:

Lelaki Kena Tahu 3 Pantang Larang Bila Bercakap Dengan Wanita

Atasi Kesunyian Bila Pasangan Sudah Pergi Buat Selamanya

 

 

 

 

 

Sumber: ig ifanseventeen

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna