Gelagat Mesra Fasha dan Aidil Undang Kecaman Netizen

Tahun lepas, pelakon jelita Fasha Sandha dan pelakon Aidil Aziz tekad mengambil keputusan untuk mengikat hubungan mereka dengan ikatan pertunangan. Sejak dari itu, pasangan sejoli ini sering kelihatan meluangkan masa bersama.

Buktinya, menerusi laman Instagram milik pelakon berusia 34 tahun ini, dia telah memuat naik beberapa keping gambar dan video yang menunjukkan kemesraan mereka berdua. Daripada majlis, gymnasium dan beriadah mesti Fasha akan muat naik gambar kemesraan mereka di Instagram.

Antara gambar yang menunjukkan kemesraan Fasha dan Aidil…

 

Sweet sungguh pasangan ini..

View this post on Instagram

Betui ka? Daripada M boleh jadi S? 😊 . . . #fashasandhaxbizziboddy 017-379 7097 ☎️ 011-1670 0600 . @as.legacymalaysia @itsaidilaziz

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

View this post on Instagram

🎈

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Namun, perkongsian tersebut mendapat kecaman hebat daripada netizen yang menjadi pengikutnya di instagram. Ramai yang menegur batas pergaulan Fasha dengan menasihati dirinya supaya sedar tentang batas pergaulan dalam Islam dan menegur perlakuannya kerana terlalu bangga menunjuk perbuatan yang tidak manis di sisi agama.

Tidak cukup dengan itu, ada juga netizen memerli Fasha dengan meminta dirinya buat anak dulu baru menikah. Wow! Netizen Malaysia sangat agresif!

Mungkin terlalu ramai yang membanjiri ruangan komen pada setiap postingnya sehingga mencecah ribuan komen, semalam Fasha tampil menjawab sebahagian komen netizen yang menegur perlakuannya.

Tak apalah Fasha, pekakkan telinga je apa yang netizen cakap. Asalkan Fasha sedar apa Fasha buat, okay? Semoga berbahagia!

 

 

 

 

 

Sumber: instagram Fasha

Tags: , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna