Gaya Rambut Pendek Selebriti Wanita Yang Paling Onz!

Asyik rambut panjang je, buat rambut pendeklah pulak. Kali ni gaya lain pulak,”

Rambut adalah salah satu aset paling berharga untuk setiap individu. Terutama sekali kepada para wanita, sampaikan ada istilah “Rambut Adalah Mahkota Wanita”. Malah, gaya rambut seseorang dapat mencerminkan keperibadian dan karakteristik seseorang.

Jadi, tidak hairanlah ramai wanita sentiasa menggayakan rambut mereka, mencuci rambut setiap hari serta membuat rawatan rambut di salun. Ini kerana mereka ingin kelihatan mahal, cantik dan kemas. Lebih-lebih lagi jika wanita tersebut memiliki rambut yang panjang.

Walau bagaimanapun, bukan wanita yang berambut panjang saja yang ingin penampilan kelihatan cantik dan menawan. Rambut wanita berambut pendek juga. Malah, rambut pendek juga dapat menggayakan rambut dengan kepelbagaian.

Berikutan itu, mari kita lihat barisan artis yang mempunyai rambut pendek yang cantik! Mungkin kepada yang lebih gemar berambut pendek, boleh ikut fesyen artis wanita ini. Barulah sedap mata suami memandang, hiks!

  1. Misha Omar

Sumber: braderva

     2. Ozlynawati

Sumber: intrend

      3. Uqasha Senrose

4. Janna Nick

Sumber: Instagram Janna

      5. Diana Dianelle

Sumber: Instagram Diana

      6. Nad Zainal

Sumber: Instagram Nad Zainal

Tapi tak semua wanita sesuai berambut pendek kerana faktor bentuk muka. Jadi, kalau wanita berani menampilkan diri mereka dengan gaya rambut pendek, memang tabik habislah! Berani dalam berfesyen.

 

Sumber: Arkib

Tags: , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna