Gaya Datin Habis! Jom Tengok Koleksi ‘Spect’ Eina Azman

Dah jarang kita lihat pelakon Eina Azman beraksi dalam dunia hiburan semenjak mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah pada hujung bulan Ogos 2014 lalu.

Tapi, itu bukan penghalang Eina Azman atau nama sebenar Ainur Syakina Azman untuk berinteraksi bersama peminatnya kerana dia sangat aktif di media sosial dengan perkongsian tip masakan dan gaya hidupnya.

Apa yang menarik perhatian kami tentang Eina kali ni bukan resipi masakan atau gaya hidup dia yang mewah tapi koleksi cermin mata yang dia miliki. Ha, siapa yang nak bergaya ala-ala mak datin tu, bolehla ‘usha’ pattern spect yang Eina gayakan ni.

Jom lihat gambar Eina bergaya dengan spect!

Semua vogue kan?  Scan betul-betul koleksi pattern spect Eina ni, nanti tak la terbeli yang old style.

 

 

Untuk bacaan yang lebih menarik, anda boleh klik saja senarai artikel berikut:

 Sambut Hari Jadi Pembantu, Eina Azman Di Gelar Wanita Sempurna ,

Trick’ Untuk Si Pemakai Cermin Mata

 

 

 

Sumber: ig einaazman

Tags: , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna