Follow, Tag & Menang Hadiah Best Tiap Minggu Dalam Donna Glam Giveaway!

Kalau bercakap tentang hadiah pasti ramai berbunga-bunga hati nak dapat! Tak kira la lelaki atau perempuan. Semua orang sukakan hadiah, lebih-lebih lagi hadiah dalam bentuk wang tunai. Memang boleh shopping sakan!

Tapi, klise sangat kalau bagi hadiah dalam bentuk wang tunai je, betul tak? Bukan apa, team Donna kali ni ada hadiah yang lagi syok dan menarik untuk chuols menang pada setiap minggu! Ha, hadiah apa tu?

via GIPHY

Duit, percutian dan make up!

Kepada mereka yang mengikuti perkembangan kami di Instagram, pasti tahu baru-baru ni kami ada buat Donna Glam Giveaway di mana anda berkemungkinan memenangi wang tunai, percutian dan baucer barangan make up.

Menarik bukan? Kalau ladies nak dapatkan hadiah ni mudah saja. Hanya perlu follow akaun instagram @thedonnamy, tag sesiapa saja tak kira rakan sekerja, kawan sekelas, makcik saudara, sepupu, jiran taman, saudara, mak atau kakak untuk jawab soalan diberikan dan ulang sampai menang!

View this post on Instagram

#DonnaGlamGiveaway 🤩 Gilaaaa senanggg nak menang! 🤩 Donna nak bagi hadiah kat korang ni setiap minggu. Yeeee. SETIAP MINGGU! Nak tahu apa yang korang boleh menang? 1# Wang Tunai 2# Percutian 3 hari 2 malam di hotel mewah 3# Makeup Voucher yang pastinya best! Macam mana nak menang? Woot,woot! Buat ni dulu👇🏻👇🏻 #1 Follow je @thedonnamy #2 Tag kawan-kawan korang #3 REPEAT! Daaaannnn….Nantikan update contest tersebut hanya di @thedonnamy! Its gonna start really soon! 💃🏻Ini betul-betul bukan CHOBAAN~~💃🏻 CEPAT bagitahu officemate, classmate, teammate, climate..ehhhhh🙊 senang gilssss nak menang! 📢 Follow @thedonnamy sekarang! 📢

A post shared by DONNA (@thedonnamy) on

Tak nak ke dapat hadiah best ni dengan orang yang kita rapat? Bukan senang tau team Donna nak buat giveaway letups ni. Klik je posting dekat atas tu, okay?

Mudah je! Mereka yang dah join, teruskan usaha dan bagi yang belum lagi jom sertai. Mana tahu rezeki menyebelahi anda. Jangan menyesal!

Good luck!

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna