Fazura Datang Melutut Dekat Fattah Amin, Dah Kenapa?

Sudah setahun lebih pasangan secocok pelakon, Fattah Amin dan Fazura melayari bahtera perkahwinan sejak Februari tahun lalu. Kini, pasangan selebriti ini terkenal dengan sifat romatis mereka, ada saja  momen sweet yang dikongsikan di media sosial mereka. Tapi, apa yang Fattah buat sampai Fazura melutut ni?

Kalau sebelum ini pelantun lagu Wanita Terkahir pernah membuat kejutan sweet di pentas KL Fashion Week 2017 selepas fashion show koleksi baju isterinya, House of Doll. Kini, lain pula terjadi apabila Fazura datang ke pentas kemudian melutut sejurus Fattah menghabiskan lagu barunya berjudul Isterimewa.

View this post on Instagram

Performing #isterimewa live acoustic version last night..and i didn’t see that coming. @missfazura 😘 #musicisuniversal #UniversalMusicMalaysia #menarakenttdi #thespace

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

Berdasarkan kapsyen pada posting tersebut, Fattah tidak menyangka isterinya ingin menaiki pentas dan melutut sambil menghulurkan sekuntum bunga mawar merah tanda menghargai, kasih dan bangga dengan kejayaan suaminya. Lah! Ingatkan melutut sebab apa lah tadi.

Seperti biasa, ruangan komen pada posting tersebut dipenuhi dengan ratusan komen daripada netizen. Rata-rata mengatakan tindakan Fazura jelas kelihatan dirinya amat menyayangi suaminya dan mendoakan hubungan mereka hingga ke jannah!

Baguslah! Dalam hubungan pun memang suami isteri perlu tunjuk rasa kasih dan sayang untuk menghangatkan rasa cinta antara satu sama lain. Barulah hubungan tak sendu. Semoga pasangan Fattah dan Fazura kekal sampai bila-bila.

 

 

 

Sumber: Instagram Fattah

Tags: , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna