Ehem! Nak Isteri Capai Klimaks Selama 15 Minit Suami Wajib Cuba Cara Ni

Kalau sebelum ni sibuk search tentang macam mana nak capai klimaks dan petua suami tahan lama, haa kali ini Donna akan share pada anda semua step by step untuk membuatkan wanita mampu capai klimaks selama 15 minit. Ehem! Ini kena cepat-cepat suruh suami anda baca ni, mana tahu malam ni boleh menghangatkan lagi malam bersama.

Seorang pakar terapi seks iaitu Timothy Ferris mendedahkan rahsia bagaimana untuk membuat wanita capai saat kemuncak selama 15 minit, para suami apa lagi take note ye langkah ni confirm isteri senyum sampai ke telinga hiks!

Image result for women climax

Sumber: the sun 

Rangsang G Spot Isteri 

First thing first, lakukan test run sekejap! Langkah ni suami perlu memainkan peranan untuk mengetahui di mana klitoris si isteri. Ia bermaksud pasangan anda perlu merangsang G-spot. Bila dah jumpa sentuh tempat tersebut dengan perlahan. Ingat anda kena fokus sepanjang proses ini, baru lah feel!

Haa kalau nak dengan lebih details macam mana nak lakukannya, boleh klik di sini Nak Isteri Puas Suami Kena Tahu Teknik Fingering Yang Tepat.

Image result for husband wife

Sumber: virtuous

Relaks & Bertenang 

Saat ini anda tidak perlu buat apa-apa, hanya sekadar relaks dan menikmati masa tersebut. Jangan terburu-buru! Biarkan suami anda merangsang dengan gosokan dan yang paling penting jangan buat sekejap je. Lakukan ia sampai isteri capai klimaks. Suami pun kena tenang juga ye, cuba bebaskan minda dengan sebarang masalah dan tumpukan perhatian seperti malam pertama anda dengan isteri.

Baring… Biar Suami Mulakan

Relax dan bertenang! Untuk langkah ini pastikan anda berada dalam keadaan baring dan letakkan bantal untuk memberi keselesaan. Bengkokkan lutut dan saat ini suami anda boleh menghampiri dan menghalakan jari kepada vagina isteri. Lakukan langkah ini secara rileks dan jangan rush. Jika anda pandai adjust dengan masa, boleh rasa keseronokkan seakan klimaks sehingga 15 minit tau.

  • Cari upper quadrant klitoris iaitu tepi bahagian klitoris yang ada pelbagai saraf.
  • Masukkan jari sedalam-dalamnya, jangan berhenti secara mengejut!
  • Suami perlu pandai mainkan peranan, dengan mengusap payudara isteri
  • Dalam masa sama jangan hentikan pergerakkan jari di kawasan G-spot
  • Teruskan langkah tersebut selama 2 hingga 3 minit
  • Kemudian untuk lagi ekstrem gunakan dengan lidah pula, umphh tak sampai 3 minit isteri anda pasti capai klimaks yang tidak dapat dilupakan.

Haa senang sahaja kan, tunggu apa lagi cepat share dengan suami anda!

 

 

 

 

Sumber: aseanparent 

Tags: , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna