Donna’s Pick : Sugar Rush

Siapa je yang tak suka  cake kan? Kali ini Donna’s Pick ke Sugar Rush. Nak tahu kek apa yang paling favourite jom tonton video di bawah.

Donna’s pick adalah satu program yang berkongsi pelbagai jenis makanan pencuci mulut yang menarik di sekitar Kuala Lumpur & Petaling Jay. To all pembaca Donna yang craving makanan manis tu follow siri ni every Thursday tau!

Tags: ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna