Donna’s Pick : Dish Room Restaurant

Selalu kalau makan dessert mesti tak puas sebab size kecil kan? Haa kalini Donna’s Pick ke Dish Room Restaurant dimana kesemua dessert yang dihidangkan dalam portion besar, memang puas lah! Nak tahu lebih lanjut jom tonton video di bawah.

 

Donna’s Pick adalah satu program yang berkongsi pelbagai jenis pencuci mulut yang menarik di sekitar Kuala Lumpur & Petaling Jaya. To all pembaca Donna yang craving makanan manis tu follow siri ni every Thursday okay!

Tags: , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna