Cepat Teka Lagu & Menang Rakaman Online ManifestaSITI2020!

Awal bulan lalu penyanyi tersohor, Dato’ Sri Siti Nurhaliza mengeluarkan kenyataan bahawa dirinya bakal keluarkan album terbarunya iaitu ManifestaSITI2020. Istimewa album barunya kali ini adalah sebuah terjemahan yang disampaikan melalui hatinya sendiri.

Dato’ Sri Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan panggilan Tokti telah pun membuat pelancaran album dengan suasana penuh beremosi kerana timbul perasaan terharu dan syukur.

Tokti sebak…

Jarang kita nampak Tokti sebak atau mengalirkan air mata selain bercerita tentang isu anak. Bila album barunya berjaya membuatkan air matanya mengalir, pasti ada perkara terjadi di sebalik cerita sepanjang pembikinan album terbarunya ini.

Contest album ManifestaSITI2020…

Jadi, ada tak peminat Tokti yang nak menang akses Rakaman Online Manifestival Siti Nurhaliza X HotKool ? Kalau nak, boleh join contest album #ManifestaSITI2020. Caranya mudah saja! Hanya ikut langkah di bawah ni.

  1. Follow Donna dekat ig, twitter dan facebook, @thedonnamy
  2. Tulis jawapan chuols di ruangan komen.
  3. Tag seorang rakan anda.

Oh! Apa yang lagi best adalah pemenang boleh bawa lima kawan yang lain! Cepat teka sebelum terlambat! Akses ni laris macam goreng pisang panas tau.  Jangan lepaskan peluang ini, anda mungkin pemenang kami cari.

Semoga rezeki menyebelahi anda, good luck!

 

 

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

Nak Pilih Cover Album Ini Bukan Benda Mudah, Ada Sebab Kenapa Saya,” -Tokti Kongsi Kisah Album ManifestaSITI 2020

Warga Asing Mabuk & Langgar Gadis Sampai Maut

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna