Currently Browsing: Fesyen

Nak Majlis Kahwin ‘Simple’ & Unik? Tema Rustik Kemelayuan Adalah Pilihan Tepat

Mesti tak dapat bayangkan macam mana hasil tema rustik ni kan? Tak apa, kami ada beberapa gambar pasangan pengantin yang telah menggunakan tema ini ketika majlis resepsi perkahwinan mereka. Cantik sangat! Mungkin dengan senarai gambar pelamin bertemakan rustik dibawah ni boleh beri anda inspirasi atau idea dan dapat memberi bayangan betapa cantiknya pelamin anda nanti menggunakan tema ini.

CONTINUE READING

Potongan Rambut ‘Boy Cut’ Artis Hollywood Yang Seksi

Kita ni mana ada masa nak fefilling macam anak dara dulu. Banyak kerja rumah nak kena settle kan, lagi-lagi bila dah berumah tangga ni. Salah satu cara nak memudahkan diri kita jaga rambut adalah menggayakan rambut dengan potongan pendek.

CONTINUE READING

Kering Idea Baju Untuk Majlis Mahligai Cinta Anda? Ini Koleksi Kemelayuan Urban

Kalau dari segi pakaian pula mestilah nak kita yang paling menyerlah dan paling cantik di majlis kita sendiri. Nanti bila bergambar dengan tetamu barulah nampak seri pengantin tu tapi apa yang jadi masalah wanita bila nak berkahwin ni adalah pemilihan baju. Memang susah! Kalau salah pilih nanti, takut tetamu pula lagi menyerlah dari pengantin. No way!!!

CONTINUE READING

Gaya Datin Habis! Jom Tengok Koleksi ‘Spect’ Eina Azman

Apa yang menarik perhatian kami tentang Eina kali ni bukan resipi masakan atau gaya hidup dia yang mewah tapi koleksi cermin mata yang dia miliki. Ha, siapa yang nak bergaya ala-ala mak datin tu, bolehla usya pattern spect yang Eina gayakan ni.

CONTINUE READING

Fesyen Minimalis Untuk Hujung Minggu

Fesyen minimalis adalah fesyen yang tidak sarat dengan corak dan warna pakaian tidak lebih dari dua tona. Cukup dua atau satu. Jika inginkan penampilan nampak minimalis, elakkan dari memilih pakaian yang beropol, sarat dengan bunga dan mempunyai pelbagai warna pada satu penampilan. Minimalis ni simple tapi nampak ‘mahal’ walaupun harga baju tak mahal mana.

CONTINUE READING

Jom Lihat Artis Bollywood Bergambar Ketika Sambutan Deepavali 2019

Sekarang ni kami nak sajikan anda pakaian beberapa artis Boolywood terkenal ketika sambutan Pesta Cahaya 2019. Antaranya Aishwarya Rai, Madhuri Dixit, Juhi Chawla dan ramai lagi. Mesti lagi meriah! Jom lihat ootd mereka.

CONTINUE READING
Donna