Currently Browsing: Fesyen

Sesuai Ke Wanita Berusia Pakai Turban?

Zaman sekarang ni kalau orang makan pedas, kita pun sibuk nak try. Haa samalah juga dengan peredaran fesyen pada masa kini tambah lagi bagi kaum wanita, pantang nampak orang lain pakai sesuatu yang cantik dan unik anda pun turut terjebak. Tak dapat dinafikan ramai yang mengubah penampilan daripada tudung biasa kepada gaya turban yang semakin menjadi pilihan.

CONTINUE READING

Baju Kahwin Tak Nak Kembang & Ketat Sangat? Jom Tengok ‘Pattern Vogue’ A-Line

Kalau bab orang mengata kata umur 30-an baru nak kahwin siap buat grand-grand. Biarkan je lah. Kalau nak puaskan hati semua manusia memang tak dapat. Apa yang penting, majlis perkahwinan yang dibayangkan selama ini menjadi kenyataan. Cuma, kami ingin kongsikan dengan anda idea baju pengantin.

CONTINUE READING

Penggunaan Getah Rambut Yang Salah Boleh Merosakkan Makhota Wanita

Pernah tak bila kita ikat rambut, rambut akan tergumpal kusut atau tercabut helain rambut sebab melekat dekat urat getah? Lepas tu bila sikat mulalah kusut dan semakin sikit sebab rambut selalu tercabut alahai! Dah la semakin berusia, rambut pula tercabut-cabut. Nak kata salah pakai syampu untuk kuatkan akar rambut, rasanya dah 10 jenama syampu tukar.

CONTINUE READING

Asyik ‘Style’ Sama Je, Kami Ada Idea Melilit Tudung Untuk Style 2020

Lilit sebelah kiri tak ngam, lilit sebelah kanan dah style macam selalu pakai pula, alahai.. Tak nakla asyik gaya tudung yang sama je. Nak la juga kelainan. Nanti tak adalah orang kata, asyik fesyen yang sama je lagipun ada sesetengah fabrik tudung tak sesuai untuk menggayakan lilitan yang selalu kita buat.

CONTINUE READING

Cara Mencuci Pakaian Ini Dengan Betul Selepas Memakainya

Cara terbaik untuk membasuh bra adalah menggunakan tangan saja tapi jika anda ingin menggunakan mesin basuh, Forte menegaskan untuk mengasingkan bra dengan pakaian lain dengan menggunakan beg jaring.

CONTINUE READING

Jom ‘Dressup’ Ala-Ala CEO Untuk Ke Pejabat, Barulah Ada Kelas!

Sebagai seorang wanita bekerjaya penampilan adalah salah satu aspek penting dan etika yang perlu dititikberatkan terutamanya di pejabat. Bukan itu sahaja, tetapi penampilan menarik akan memberi satu aura positif buat si pemakai kerana ia melambangkan keperibadian seseorang. Donna tahu, setiap kali bangun pagi pasti ada yang mengeluh tak tahu nak menggayakan pakaian apa untuk ke pejabat. 

CONTINUE READING
Donna