Currently Browsing: PrimaDonna

Jangan Salahkan ‘Sheet Face Mask’ Bila Tak Ada Kesan, Mungkin Cara Pemakaian Salah

Pakai, pakai tapi tak berkesan. Keadaan wajah sama je seperti sebelum tu, tak ada perubahan langsung padahal tengok orang review dengan iklan elok je. Tambah peliknya lagi, hampir kesemua jenama sheet face mask tak berkesan dekat muka ni alahai.. Takkanlah satu jenama pun tak sesuai?

CONTINUE READING

“Ladies! Jangan Lupa Check Tarikh Luput Produk Make Up,” – Neelofa

Tapi senarai barang yang kami senaraikan tadi bukan tak boleh guna langsung lepas habis tarikh luput cuma kualiti dia dah hilang. Erti kata lain, bila guna dah tak best macam awal-awal beli haritu. Untuk pengetahuan anda semua lagi, produk solekan wajah pun ada tarikh luput dia juga tau?

CONTINUE READING

Nak Majlis Kahwin ‘Simple’ & Unik? Tema Rustik Kemelayuan Adalah Pilihan Tepat

Mesti tak dapat bayangkan macam mana hasil tema rustik ni kan? Tak apa, kami ada beberapa gambar pasangan pengantin yang telah menggunakan tema ini ketika majlis resepsi perkahwinan mereka. Cantik sangat! Mungkin dengan senarai gambar pelamin bertemakan rustik dibawah ni boleh beri anda inspirasi atau idea dan dapat memberi bayangan betapa cantiknya pelamin anda nanti menggunakan tema ini.

CONTINUE READING

Kajian Bukti Wanita Punggung Besar Bukan Hanya Bijak Malah Lebih Sihat

Kalau bercakap sahaja tentang big butt mesti anda terbayangkan ianya seperti artis antarabangsa iaitu Kim Kardashian atau Beyonce, tapi topik ini juga antara isu sensitif bagi sesetengah masyarakat terutamanya di negara Malaysia. Ini kerana isu punggung besar sering dianggap sebahagian daripada anggota seksual dan ia menjadi aset paling berharga buat kaum Hawa kerana ia dianggap sebagai penarik daya buat lelaki. 

CONTINUE READING

Potongan Rambut ‘Boy Cut’ Artis Hollywood Yang Seksi

Kita ni mana ada masa nak fefilling macam anak dara dulu. Banyak kerja rumah nak kena settle kan, lagi-lagi bila dah berumah tangga ni. Salah satu cara nak memudahkan diri kita jaga rambut adalah menggayakan rambut dengan potongan pendek.

CONTINUE READING

Suntik ‘Filler’ Untuk Cantik, Baca ‘Side Effect’ Ni Dulu Sebelum Buat

Haa jangan hairan lah kalau sekarang ni terdapat banyak klinik kecantikan menawarkan perkhidmatan sesuai dengan kehendak yang anda inginkan selama ni. Kalau kulit berjerawat laser je muka, terus licin! Bila selalu scroll dekat Instagram, patut lah ramai instafamous yang lawa-lawa. Tapi anda cukup berani ke nak cantik sehingga perlu ambil suntikan filler? 

CONTINUE READING
Donna