Currently Browsing: PrimaDonna

Rimas Kulit Kepala Masih Berkuping? Guna Tip Ini Untuk Hilangkannya

Ish mesti stres kan kalau asyik-asyik garu kepala je, nak berhadapan dengan orang pun tak selesa. Masalah kelemumur ni memang sering menjadi dilema buat kaum lelaki dan wanita tambah lagi jika ianya berkuping. Jangan dibiarkan, penting untuk anda menjaga imej dan penampilan diri agar sentiasa kelihatan bersih dan kemas. 

CONTINUE READING

Malas Sekalipun, Kita Kena Tahu Turutan Pemakaian Krim Wajah Yang Betul

Bayangkan kalau tanya pasangan kita setiap hari soalan yang sama, tak ke lama kelamaan pasangan malas nak layan. Masatu mulalah timbul pergaduhan. Sebelum perkara tu terjadi, sebaiknya elakkan dengan ambil inisiatif bertindak sendiri untuk kulit kekal awet muda.

CONTINUE READING

Tak Perlu Pencuci, Ikut 9 Syarat Ini Untuk Elakkan Faraj Berbau & Berlendir

Untuk pengetahuan anda, vagina kita ada bau dia tersendiri kerana bergantung kepada gaya hidup dan pola pemakanan kita. Jadi, nak memastikan Miss V dalam keadaan bersih dan wangi, cukup dengan membilas setiap kali mandi dan membuang air kecil atau besar, bilas dengan air sehingga hilang kotoran najis. Okay?

CONTINUE READING

‘Double Cleansing’ Penting Buat Wanita Yang Suka ‘Makeup’

Mungkin ramai yang dah tahu tentang ‘double cleansing’ tetapi tak semua wanita menganggapnya adalah rutin penting. Bagi siapa yang sudah mengamalkan teknik ini pasti anda akan dapat lihat hasilnya yang ‘da bomb’! Hari-hari pakai ‘makeup’ memang tujuan untuk cantik, tapi anda perlu tahu kulit muka yang bersih mampu membuatkan solekan anda tahan lebih lama dan tak perlu tebal-tebal pun. 

CONTINUE READING

Hilang Nafsu Makan! Wanita Kurus Perlu Berhenti Amalkan Minum ‘Chia Seed’

Bila bab nak cantik ni macam-macam perkara wanita sanggup lakukan sebagai contoh amalkan minuman jamu dan makan ‘supplement’. Haa bukannya tak boleh nak amalkan semua tu, tapi anda perlu tahu kebaikan dan keburukannya walaupun ia terbukti berkesan dalam aspek kecantikan. 

CONTINUE READING

Bajet Lari? Ini Tip Penting Kalau Tak Nak ‘Shopping’ Barang ‘Makeup’ Ikut Nafsu

Hey women! Bagi anda yang bukan kaki makeup tu, pernah tak teringin nak terjebak dalam dunia solekan tapi takut bajet tak cukup? Yelah zaman sekarang ni, kalau buka je media sosial mesti nampak wanita-wanita cantik siapa je yang tak jealous. Nak nampak cantik ni bukan kena duduk diam ye, tapi usaha tu penting.

CONTINUE READING
Donna