Currently Browsing: DonnaTube

Sisi Selebriti : XPDC kongsi momen paling lucu

Siapa peminat kumpulan XPDC yang legend ni? Walaupun mereka sudah lama berkecimpung dalam bidang muzik, tetapi mereka masih berbisa tau! Haa jom lihat video di bawah, dengar cerita mereka kongsikan momen paling lucu yang telah berlaku pada kumpulan mereka. Nak tahu lebih lanjut, kena lah tengok! 

CONTINUE READING

The Bawang : Pertama Kali Sebagai Ibu

The Bawang musim kedua kali ini menampilkan wajah baru dan topik-topik yang lebih menarik untuk dibincangkan. Bukan saja isu rumahtangga tapi kehidupan realiti yang perlu para wanita hadapi tidak kira yang bekerjaya, suri rumah, solo mahupun yang sudah berumahtangga.

CONTINUE READING

Sisi Selebriti: Ali Masdo

Ritma lagu yang dibawakan oleh mereka juga agak catchy, “dinda jangan marah-marah. Nanti lekas tua…” wahhh romantis! Tapi bukan dah kahwin ke vokalis Masdo ni? Siapa pula dinda yang dimaksudkan dalam lirik lagu ni? Jom lihat video berikut.

CONTINUE READING

Donna’s Pick: Inside Scoop

Donna’s Pick adalah satu program yang memaparkan pelbagai jenis makanan pencuci mulut yang sesuai untuk penonton Donna. Episod kali ini mereka ke sebuah Kafe agak terkenal dengan aiskrim yang sedap iaitu Inside Scoop. Umm! Mesti sedap

CONTINUE READING

Sisi Selebriti : Aina Abdul

Kalau sebut je nama Aina Abdul memang sudah tidak asing lagi, bakatnya yang terserlah sejak Mentor Legend dan telah menjuarai salah sebuah kategori di World Championship of Performing Arts yang berlansung di Los Angeles. Memang tak dapat dinafikan lagi, walaupun digelar sebagai artis baru tapi bakatnya memang setanding seperti artis veteran. 

Kalau nak tahu lebih menarik tentang selebriti kesayangan anda, jom lihat video dibawah! 

CONTINUE READING

Sisi Selebriti : Marsha Milan Suka Menyanyi Dari Berlakon?

Penyanyi dan pelakon si cantik, yang berketurunan Kadazan Dusun, siapa lagi kalau bukan Marsha Milan? Bukan setakat cantik, tapi si dia memang pandai jaga tubuh badan dan penampilan namun itu semua sebagai bonus buat dirinya selain berbakat dalam bidang seni. Dengar cerita Marsha Milan suka menyanyi lebih dari pelakon, betul ke?

CONTINUE READING
Donna