Currently Browsing: CitraDonna

7 Orang Positif Koronavirus Di Malaysia. Hati-Hati Dengan ‘Silent-Infection’!-Doktor Pakar

Walau angka yang dinyatakan masih rendah, namun ia meningkat setiap hari dan itu cukup membuatkan kita risau. Namun, menurut Dato’ Dr Chen Tse Peng, tahap kritikal di Malaysia boleh dikatakan berada pada peringkat pertama, first wave. Ini kerana ia hanya berpunca daripada pesakit yang baru pulang dari Wuhan, China atau daerah berdekatan dengannya.

CONTINUE READING

Sedih Dengan Luahan Hati Rakyat Malaysia Yang Dipaksa Berkurung Di Wuhan!

“Ketika transit di Wuhan, saya dapat merasakan suasana sunyi dan jalan lengang malah semua jalan keluar masuk dikawal tentera. Mereka yang berada di Wuhan diarah berkurung dalam rumah dan saya ketika ini berada di Xiangyang dalam daerah Hubei juga tidak keluar sejak beberapa hari lalu kerana bimbang dengan keadaan diri..

CONTINUE READING

Suami Lebih ‘Tegang’ Sebelum Beraksi Jika Isteri Pandai Lakukan Teknik Ini!

Perbuatan oral seks terhadap suami atau lebih mudah difahami sebagai ‘blowjob’ merupakan teknik di atas katil yang pastinya mampu membuatkan suami lebih ghairah dan bersedia untuk menikmati tubuh anda. Bukan itu sahaja, dengan cara ini pasangan anda berada di  tahap maksimum untuk bersetubuh dengan lebih mesra. 

CONTINUE READING

Nah! Ini 12 Idea ‘Design’ Untuk Ruang Television Yang Urban

Kadang-kala tu sampai termenung dua jam nak mencari idea mencantikkan rumah, itu pun tah dapat ilham ke tidak. Kalau tak dapat? Memang deko rumah asal siap je la tapi tak kan lah tak nak hias cantik-cantik kot? Lebih-lebih lagi bahagian ruang tamu, kawasan utama yang tetamu akan nampak susunan perabot rumah, mestilah nak cantik-cantik.

CONTINUE READING

Jagalah Sikit Hati Pasangan, Nak Tegur Pun Ada Caranya…

Masing-masing ada perangai yang tersendiri dan anda akan cuba menegur pasangan dengan niat untuk mereka menjadi lebih baik dan seperti apa yang anda mahukan. Eh tapi kalau nak tegur tu jangan kasar-kasar, cuba jaga hati pasangan baru lah mereka tak kecil hati. Bukan ke lebih indah jika anda menegur pasangan dengan lembut dan secara tidak langsung mereka akan lebih cepat berubah dengan baik. Lagi satu anda perlu ingat bahawa, setiap apa yang keluar dari mulut anda ia adalah satu doa jadi tidak salaha jika anda menegur secara lembut bahkan ia akan membuatkan anda menjadi orang yang paling si dia sayang. 

CONTINUE READING

Kini 4 Mangsa Jangkitan Koronavirus Di Malaysia Dari Wuhan!

Betapa cepatnya virus ini tersebar sehingga dalam kita leka ia sudahpun menyerang Malaysia! Mangsa keempat kes jangkitan paling baru koronavirus di Johor Bahru melibatkan seorang lelaki berusia 40 tahun dari Wuhan, China, kata Ketua Pengarah Kementerian Kesihatan Dr Noor Hisham Abdullah.

CONTINUE READING
Donna