Cara Ini Boleh Bantu Nafsu Seksual Anda Naik

Suasana awal perkahwinan sememangnya berbeza dengan mereka yang sudah bertahun berkahwin. Keinginan untuk melakukan hubungan intim juga tidak dinafikan semakin berkurang berbanding pada awal perkahwinan dahulu kan? Banyak faktor yang sebenarnya mendorong seperti faktor usia, stres, penat, bosan dan pelbagai lagi.

Sedar atau tidak, faktor ini boleh memberi kesan buruk kepada hubungan anda dan pasangan. Ini kerana hubungan intim di atas katil sememangnya menjadi penyumbang terbesar kebahagiaan rumahtangga. Bayangkan jika anda ia jarang-jarang dilakukan.

Sumber: internet

Ada beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk meningkatkan lagi nafsu seksual anda bersama pasangan. Antaranya ialah:

Bersenam pada waktu malam

Menurut pakar fitness instructor, Aliez Jazam, ramai orang mengatakan jika bersenam pada waktu malam badan anda akan cepat penat dan mudah tidur tetapi, hakikatnya bila melakukan senaman pada waktu malam, secara automatik tubuh badan mereka akan aktif. Jadi, untuk menaikkan nafsu di ranjang, mungkin anda boleh mengajak pasangan anda melakukan sedikit senaman sebelum melakukan aktiviti di katil.

Sumber: thevocket

Menonton filem seks!

Jika anda sudah terlalu penat dan stres di tempat kerja dan tidak mampu untuk melakukan senaman selepas pulang dari kerja. Apa kata, anda guna cara mudah iaitu menonton filem seks di atas katil bersama pasangan anda. Sekarang filem yang berunsurkan seks sudah terlalu banyak! Anda boleh lihat artikel di sini untuk mengetahui senarai filem seks yang membantu menaikkan rangsangan seks.

Sumber: wallstreetjournal

Buat-buat enjoy sehingga anda betul-betul enjoy melakukannya!

Bila si suami minta untuk melakukan hubungan intim, wajib untuk si isteri memenuhinya tidak kira anda penat, tak ada mood atau tidak mempunyai rasa ingin ‘bersama’. Anda wajib memuaskan mereka!

Cara untuk membantu menaikkan rangsangan seks anda mudah saja. Ketika bersetubuh dengan suami, cuba berpura-pura enjoy melakukannya dan percayalah, bila suami anda sudah mengambil alih bahagian mereka, nafsu seks anda akan naik secara tidak langsung.

Berhenti merokok

Kepada yang menghisap rokok, sebaiknya berhentilah merokok! Umum sudah mengetahui merokok sangat bahaya untuk kesihatan malah boleh mengurangkan nafsu seks anda. Lebih-lebih lagi kepada golongan wanita.

via GIPHY

Buktinya, menurut sebuah kajian di United States, merokok akan menyebabkan pengaliran darah terjejas sehingga memberi kesan kepada molekul oksigen untuk berfungsi dengan betul termasuklahh organ seks anda.

Oleh itu, elakkan mana yang harus dielakkan dan lakukan mana yang patut anda lakukan. Bukan untuk siapa-siapa tetapi untuk hubungan anda juga. Percayalah, aktiviti seks adalah salah satu cara pasangan berkomunikasi dengan baik dan mengeratkan lagi hubungan.

 

*Dapatkan tawaran menarik di Eat Cake Today dengan hanya klik di sini.

 

 

Sumber: LS
Tags: , , , ,
Previous Post Next Post

Comments

    • Muz78
    • 3 April 2019
    Reply

    πŸ‘sy setuju semua ni

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna